83.Díl

224 13 0
                                    

Pohled Harryho

Byl jsem tak nasranej , né na ní jako tolik na sebe. Potom co řekla jsem si uvědomil jak jsem pro ní špatnej, že jí  ubližuju úplně zbytečně. Ale ona to ví, že jí miluji, že bych pro ní udělal cokoliv, že to tak nemyslím. Do hajzlu já jí miluju, miluju jí tolik že bych pro ní i zabíjel. Nevím proč jsem už zase takovej. Už je to dlouho co jsem se takhle choval, to ona ve mě vyvolává toho Harryho jaký jsem byl, protože takový jsem. Né ten sladký Harry co ho zná celý svět a myslí si že jsem takový od malička. Do háje s těmi všemi myšlenkami. Miluju jí a před tím vším jí jenom chráním, nechci aby o mě věděla ty věci než jsem se stal slavným. Nechci protože už takový nejsem, nemůžu dopustit aby mě opustila. Ale možná bych si to zasloužil, ale potom všem. Ani nevím kde se v ní vzalo to sebevědomí, miluju když je taková, když se brání kvůli tomu jak jsem na ní hnusnej. Když jsem jí chytl za ruku ani jsem nevěděl co dělat dál, dělal jsem věci bez přemýšlení to už u mě bylo zvykem.

"Eleno počkej."-řekl jsem.

"Nech mě!"-řekla a zněla hodně naštvaně.

"Počkej prosím."-řekl jsem 

„Harry nemám na tebe náladu, myslím to vážně jdi pryč."-řekla, opět řekla at odejdu , poslechl bych, ale záleží mi na ní, nemůžu odejít, vím že by brečela nebo něco takovýho, nemůžu jí nechat brečet né kvůli mě kvůli těm věcem co jí dělám.

"Promin mi to, zachoval jsem se jako idiot."-řekl jsem a ona se na mě podívala  překvapeně ale přitom pořád naštvaně.

"Omlouvám se za to co jsem dnes ráno řekl, neměl jsem, ale vyvoláváš ve mě hrozně moc pocitů a některý jsou špatný , tím ale nechci říct že je to tvoje chyba, je to moje chyba nejsem dostatečně otevřený a je to nespravedlivý vůči tobě, mrzí mě to takový jsem nebyl už dlouho."-řekl jsem a pustil jí.

"Já nevím co říct Harry."-řekla a měla slzy v očích.

Podíval jsem se na ní a pak na její ruku, měla tam červený flek od toho jak jsem jí před chvílí držel.

"Do háje, podívej co ti dělám, už nemůžu, já nevím jak dál El, tohle mě ničí."-řekl jsem.

"Co tě ničí, já?"-zeptala se.

"Ne, to ne, jen nejsem zvyklý na tohle, na holku která by mě milovala stejným způsobem jako já jí, která by se měnila ze dne na den kvůli člověku kterýho miluje , která by říkala věci co říká její protějšek.."- řekl jsem byl jsem na pokraji toho něco rozbít.

"Harry tohle je na mě nějak moc a.."-nedořekla musel jsem jí skočit do řeči jinak vím jak by to dopadlo.

"Dobře půjdu, nechci ti dál ubližovat."-řekl jsem.

"Takhle to nemyslím Harry, nikdy bych se s tebou nerozešla kvůli hádce, jen jsem chtěla říct že je toho moc na těch pár dní a o tom tvém životě jsem už chtěla tolikrát mluvit, jen jsem se bála. Miluji tě i přes to co děláš, vlastně to ani sama nechápu, ale je to tak."-řekla a já na ní jen překvapeně zíral.

"Nezasloužím si tě"-řekl jsem

"Ne nezasloužíš"-řekla a štouchla do mě.

Miluju to jak se chová, jak z takové chvíle dokáže udělat něco tak odlehčeného.

"Musíš mi slíbit , že mi o sobě povíš všechno, co bych měla vědět, to co bych chtěla vědět, řekla jsem ti o sobě skoro vše, znáš moje rodiče a já o tobě nevím skoro nic, jen pár řádků přečtených z novin a internetu."-řekla.

Living the dream-CZWhere stories live. Discover now