22.Díl

344 17 0
                                    

"No to si ze mě děláš srandu."- Řekl jsem. 

"To je hezké přivítání"- odpověděla mi na to.

"Co tady děláš?"- zeptal jsem se.

"To už za tebou nemůžu ani přijít."-odpověděla 

„Pokud vím tak to mezi námi už skončilo a nevidím důvod aby jsi za mnou přišla aniž by jsi nedala dopředu vědět."- řekl jsem a byl jsem naštvaný 

„Chtěla jsem tě překvapit, což se zřejmě jak vidím povedlo."- řekla a tvářila se jako by z toho měla radost 

„Překvapit je jedna věc, ale přijít ve chvíli kdy nemám náladu si povídat o něčem co se nikdy nevrátí je věc druhá, nemám ti co říct."- odpověděl jsem jí

 „Nemáš? Ani o tom tvém románku v Praze?"- vyjela na mě

 „Nebyl to žádný románek a kdyby byl, tobě nemusím nic vysvětlovat, rozešli jsme se, nemáš tu co dělat."- řekl jsem

 „Ty moc dobře víš, že to co bylo nebylo zrovna ideální ale i přes to všechno bych ráda začala od začátku Harry."- přistoupila ke mě blíž a chytila mě za ruku.

Odtrhl jsem se jí, ale pořád se nedala nijak odbýt.

"Řekni mi pravý důvod proč jsi tady, proč zrovna ted když jsme se před několika minutami vrátili." 

„Jak už jsem řekla, chtěla bych to vrátit."- odpověděla

 „To nemyslíš vážně, myslíš si že ti potom všem na tohle skočím? Aby jsme byli zase mediální bombou pro všechny kolem? Ani náhodou"- šel jsem od ní pryč, směrem k parku kde jsem měl svoje oblíbené místo. 

Ona šla ale pořád za mnou. Nevšímal jsem si jí, ale vadilo mi to protože jsem věděl, že jak nás někdo uvidí spolu hned se toho někdo chytne a budeme první věc co budou řešit bulváry, jako bych to od ní nemohl čekat, že něco takového přímo vyhledává. Pořád na mě mluvila , ale já dělal že jí neslyším, šel jsem parkem a sedl si na dřevěný můstek kde jsem měl nejoblíbenější místo. Koukal jsem po okolí, jak se stromy v korunách prohýbají, jak byla všude jiná atmosféra, myslel jsem na El, tak moc mi chyběla. Byl jsem z toho až zoufalý. Ona si ke mně přisedla, nevím co čekala, že jí skočím kolem krku a budu po ní žadonit at se dáme zase dohromady? To ani náhodou, nevím co si od toho slibovala.

"Tak co ted?"-zeptala se.

 „No nevím jak ty, ale já jsem si jsem přišel vyčistit hlavu."

 „No jasně, hele Harry vím že je to ode mě povrchní, že jsi sem vůbec dovolím přijít, ale vážně mi chybíš, přece nevěříš těm blábolům co kolem nás vznikli."

 „Jak to mu mám nevěřit, vždyt si mi to potom sama přiznala Tay. A já se do starých kolejí nechci vrátit, tak už to pochop." 

Přisunula se ke mně chytila mě za ruku a usmála se, jako by mě chtěla políbit. Nemohl jsem uvěřit tomu, že si vůbec myslela, že bych se k ní vrátil, když jsem jí chtěl ale od sebe odstrčit, uslyšel jsem cvaknutí fotoaparátu. 

"No to si ze mě děláte srandu!"-zakřičel jsem

 Z křoví kousek od nás vylezl, nějaký novinář a šel přímo k nám, vstal jsem a chtěl odejít ,ale Tay mě chytila za ruku a skočila mi kolem krku, tak že to vypadalo jako by jsme byli zase spolu ,novinář to stihl zase vyfotit. Byl jsem tak naštvaný, že jsem ho praštil až upadl, odtrhl se od Tay a šel zpátky domů. V hlavě se mi promítaly myšlenky, typu že je to vážně mrcha , musela to vědět chce mě zničit. Nikdy jí nešlo o mě ale o to co budou psát média, skvěle čekal jsem, že se do večera  objeví článek o tom jak nás načapal v parku. Byl jsem v háji, přišel jsem domů šel do kuchyně, byl tam Niall. 

Living the dream-CZKde žijí příběhy. Začni objevovat