77.Díl

268 16 1
                                    

Nakonec toho kluci snědli docela hodně, já si vzala tak 5 soust a už jsem nemohla, poděkovala jsem jim za to že to připravili. Když jsem chtěla uklidit talíře , Niall se nabídl že mi pomůže, byla jsem ráda, kluci šli do obýváku. Při umývání nádobí jsme byli potichu, vlastně jsem nevěděla o čem se bavit, tak aby se to hodilo a nebylo to nevhodné. Ani sám Niall asi nevěděl a tak jsme se na sebe oba občas usmáli, když jsme nádobí měli umyté šli jsme za kluky do obýváku, všimla jsem si že rozbitý stůl s židlí jsou pryč. Kluci je zřejmě museli dát někam na stranu aby nám to tady tu chvíli nepřipomínalo.

"Vím že je to pitomý, ale nechcete se podívat na nějaký film?"-navrhla jsem.

Kluci se na mě zase podívali a kývli.

"A jaký?"-zeptala jsem se.

"Mám jich tam celkem hodně například Hla.."- nedořekla jsem.

"Máš This Is Us?"-vyrušil  mě Zayn.

V tu chvíli jsem ztuhla. Nevím jestli je to zrovna dobrý nápad dívat se na film kde je Liam, ale asi vím proč se na něj chtěl podívat, po letech co spolu byli skoro denně, jim musí chybět, Harry se na mě podíval tak jestli mi to nevadí, jen jsem se na něj podívala.

"Jo , mám"-řekla jsem nejistě.

"A mohla by jsi ho donést?"-zeptal se Zayn.

"Jestli to tak chcete."-řekla jsem a šla na horu pro DVD.

Snažila jsem se nijak nezdržovat. Hned jsem byla dole, zasunula jsem DVD do přehrávače a pustila TIU. Už jen začátek, seděla jsem vedle Harryho a slzy mi automaticky tekly po tváři. Chvíle kdy dá Louis facku Niallovi a ten Liamův výraz, překvapení a ten  jeho smích, byl dokonalý. Všichni kluci film sledovali, pozorně, jako by čekali na to co se stane. Nevěděla jsem jak se chovat, necítila jsem se dobře i když jsem měla možnost ho znovu vidět i jen na moment ve filmu. Chybí mi a chybět nepřestane. Kluci byli jako rodina, muselo to pro ně být celkově těžké, loučit se s ním uvědoměním si, že už tu s námi nemůže být. Když jsme film dokoukali bylo něco kolem druhé hodiny, čas utíkal nějak moc rychle, Harry mi usnul na rameni, musel se cítit hrozně, pomalu jsem ho opřela o gauč. Když jsem se podívala na kluky, Zayn také usnul. Jediný kdo zůstal vzhůru byl Niall s Louisem. Pomalu jsem vstala a skousla si ret při pohledu na všechny čtyři. Jen jsem polkla při pomyšlení, že jsou to vlastně obyčejní kluci. Ani jsem si nedokázala představit co se asi ted děje na sociálních sítích. Potichu jsem odkráčela po schodech nahoru. Kde jsem za sebou zavřela dveře, stále jsem se dotýkala prstýnku od Liama, posadila jsem se na postel a pustila si notebook. Než se načetl, zavolala jsem na Lokiho, ten ke mně přiběhl jako by se vlastně nic nestalo , plný energie. V tu chvíli mi to zvedlo náladu. Pohled na toho úžasného psa, který má opět život v očích.

"Ach Loki"-řekla jsem a podrbala ho na hlavě.

Loki vyskočil na postel. Když se notebook načetl, zadala jsem do vyhledávače twitter , instagram i facebook. Hned mi tu naskočilo několik zpráv. Ve chvíli kdy jsem chtěla přejít na oznámení mi začal zvonit telefon. Nevím proč, ale na okamžik jsem si myslela že to bude Liam a řekne mi že to celé je omyl, že žije. Byla to ale Niky,  která mi volala z Ameriky. Jen jsem telefon zvedla a nestačila nic říct.

"El? Slyšela jsem co se stalo, jsi v pořádku? Je mi to tak líto, nejradši bych tě objala a byla tam s tebou, mrzí mě to zlato."- řekla a čekala na mou odpověd.

Jen co to dořekla se mi slzy navalily zase do očí.

"Pořád tomu nevěřím Niky, není možné že zrovna on, bolí to."-řekla jsem a vzlykala do telefonu.

Living the dream-CZKde žijí příběhy. Začni objevovat