73.Díl

265 17 1
                                    

Vydala jsem ze sebe zvuk, který připomínal spíš štěně. Harry se na mě podíval, jeho oči, nikdy jsem je tak neviděla, byli rudé.

"Vždyt je teprve jedenáct Harry, jak jsi se mohl opít, sakra vstávej."-řekla jsem a chytla ho za tričko, jen jsem slyšela křupnutí když jsem za tričko vzala větší silou.

"Co to sakra děláš, je nový."-řekl a zněl trochu naštvaně.

To ve mě vyvolalo odvahu, prostě jsem ho chtěla tak moc, že jsem tričko chtěla roztrhnout aby na mě byl ještě víc naštvaný , chtěla jsem aby mi vynadal i když jsem neměla ráda když používá ty slova v tu chvíli, nejradši bych byla taky opilá a dělala s ním ty všechny neslušný věci.

"Bože Harry."-řekla jsem, Harry se na mě podíval a vstal.

Byl vyšší než já a to bylo tak sexy, podíval se na mě a svým chraplavě hlubokým sexy hlasem řekl mé jméno. Ucítila jsem alkohol který mu byl cítit z úst, ale  o to víc mě to lákalo. Ochutnat jeho rty, proč jsem takhle nepřemýšlela po celou dobu co jsme spolu byli, možná jsem se styděla myslet na něco takového. Bože já ho tak miluji. Když jsem si zkousnula rty a pak je nechala volné, Harry si mě k sobě přitiskl a začal mě líbat, měl tak horké rty, cítila jsem jeho jazyk, bylo to dokonalé ten pocit motýlků v břiše, ten pocit toho že je jenom můj a nikoho jiného. Harry mě chytl za boky a zvedl si mě na sebe, držel mě za zadek a nesl mě k posteli, odkud vyhnal Lokiho, sedla jsem si na postel celá netrpělivá kdy to příjde, Harry se na mě podíval, využila jsem toho a přiblížila se k němu, rukou si ho přitáhla k sobě za tričko. To jsem mu pak svlékla, jeho krásně potetované tělo, bylo mi jedno že je skoro před obědem, že je opilý prostě jsem ho chtěla. Harry se na mě pak podíval a více se ke mě přiblížil, cítila jsem ho, to jak je vzrušený , potřebovala jsem to, tentokrát jsem to brala jinak, nebylo to jako tenkrát v Praze. Ted to bylo jiné, snažila jsem se oficiálně věřit tomu že jsem s Harrym a byla jsem schopná proto udělat cokoliv. Rukou jsem sjela až k jeho kalhotám, kde jsem přejela po bouli kterou pod nimi měl. Vypadlo ze mě jen zaknučení. Harry se na mě podíval tentokrát se mu rozšířily zorničky, jako by nevěděl co to do mě vjelo, ale já moc dobře věděla, chtěla jsem ho tak moc, chtěla jsem mu dokázat že ho miluji  a že ho potřebuji. Rukou jsem rozepnula knoflík na kalhotách a rozepnula poklopec.

"El"- vydal ze sebe dlouze. 

Miluju když to říká tímhle tónem. Jen jsem se na něj usmála a políbila ho na rty. Harry si ze sebe sundával kalhoty, ještě před tím než je sundal se mě zeptal jestli to opravdu chci.

"Jasně že jo, jsme spolu, miluji tě nemusíš se na to ptát."- řekla jsem a Harry se usmál , byl to přesně ten jeho úsměv při kterém se mu objevily ty jeho dokonalé dolíčky. Harry pak z kalhot vytáhl krabičku z ní vytáhl jeden kondom. Zase mi věnoval svůj pohled.

"No tak, nedívej se na mě tak."- řekla jsem a usmála se.

Harry se pousmál a kondom si nasadil, pak se ke mě přiblížil, já si mezi tím sundala veškeré oblečení.

"Jsi tak dokonalá El." - řekl a políbil mě na krk, pak něžně nasával mou kůži. Cítila jsem se dokonale, díky jeho přítomnosti. Harry mě stále líbal, už zase se naše jazyky spojily, Harry do mě pomalu vnikl a pak jen zdůraznoval své pohyby. Potřebovala jsem ho mít, každičký jeho kousek byl dokonalý, při každém přiražení ze mě vycházely vzdechy rozkoše, Harrymu se to líbilo, to že se díky němu tak cítím, to že je to právě on kdo mi tohle může dělat. Harry zrychloval a mě to dohánělo k šílenství, nemohla jsem skoro dýchat jak to bylo úžasné.

"Dělal bych to celý den, každičkou chvíli bych tě dokázal  udělat, jsi tak dokonalá El."-říkal, vím že by to řekl ve svém slovníku, ale byla jsem ráda že i při takové chvíli se umí ovládat.

Living the dream-CZKde žijí příběhy. Začni objevovat