96.Díl

115 16 1
                                    


"El? Zlato, máš návštěvu."- Probudil mě mámin hlas. Určitě je to Niky, na dnešek jsme byli domluvené, že přijede, včera jsme si snad půlku dne provolali, říkala mi co všechno si sebou bere a jak se na mě moc těší, že jí musím o všem znovu říct. Slíbila jsem jí to, ale vím že mluvit o tom znovu nebude lehké, nebo to moc přehání? Vážně už si nejsem jistá ničím, jediné na co musím myslet je Harry, pořád mám v hlavě to jak se na mě díval když mi to říkal, to jakým tónem to řekl. Možná jsem si za tu dobu měla zvyknout, že už takový prostě je.

Oblékla jsem se a šla dolů otevřít Niky, ta když mě viděla utíkala ke mě a skočila na mě. Jakmile jsem jí objala chtělo se mi plakat. Najednou jsem cítila, že je tu opravdu se mnou, že by to mohlo být jako za starých časů.

"Tolik jsi mi chyběla!"- řekla jsem a přitiskla jí k sobě ještě víc.

"Já vím, ty mě taky El."- odpověděla.

Pomohla jsem jí s taškou a šli jsme zpátky ke mě do pokoje.


Harryho Pohled.

Myslel jsem , že se šla jen projít, nenapadlo mě, že je to až tak vážné že by odletěla zpátky domů. Pořád jsem tomu nemohl uvěřit. Řekla že se vrátí, ale zněla tak smutně a vyčerpaně. Měl jsem strach, že si to nakonec rozmyslí, pořád jsem jí chtěl znovu zavolat, ale věděl jsem že chce čas, kdo by taky nechtěl, však jsem jí řekl že je konec, kdybych nebyl takovej idiot a nad věcma nejdřív přemýšlel než je vypustil ven.

"Na dej si pivo, už nad tím nepřemýšlej, ona se vrátí, však ti to řekla ne?"-řekl Zayn a posadil se na gauč vedle mě.

"Jo jasně.."- odpověděl jsem mu a napil se piva.

"Co se ted bude dít?"- zeptal se mě Zayn

"Nevím, ted je to asi na každém z nás zda budeme pokračovat, nebo si dámě pauzu, nebo pokud z vás chce přestat a žít svůj život."-jen jsem zvedl ramena a zakroutil hlavou nad tím vším co se za poslední dobu stalo.

"Víš, přemýšlel jsem nad tím  a vím , že se to absolutně nehodí, ale Louis se ted uzavřel do sebe a ty jsi další kdo to může pochopit a neodsoudí mě za to."- řekl a položil pivo na stolek před námi.Vůbec jsem nechápal na co tím naráží, jen jsem si přál aby to nebylo něco co tuhle chvíli totálně zničí.

"Možná jsi nad tím taky občas přemýšlel a potom co se ted stalo, mám pocit, že je to jen další znamení a o důvod víc proč to udělat."- říkal to takový tónem že jsem opravdu nevěděl na co tím naráží.

"Tak už to sakra vyklop Zayna, vážně nechápu na co tím narážíš."-jakmile jsem dořekl, na malou chvíli snad i na vteřinu mě napadlo o čem mluví, ale hned jsem to zamítl, byl to přeci Zayn, kterého jsem znal tak dlouho.

"Jen mě napadlo, že bych mohl zkusit sólo, možná by to měl zkusit každý z nás.."-jakmile se vyslovil, nevěděl jsem jak zareagovat, jen jsem polkl a cítil zvláštní pálení na hrudi.

"Chápu, že to asi není vhodná chvíle o tom mluvit, ale od určitě doby mi příjde že jsme jeli pořád to samé dokola, chci zkusit taky něco jinýho, příjde mi že jsme v tomhle zkrátka svázaní, navíc s Perrie bychom se chtěli přestěhovat do Ameriky, mluvíme o tom už dlouho jen to byl pro nás takový sen do budoucna a ted, příjde mi že potom co se stalo Liamovi, prostě musím začít od začátku, tady vidím jen minulost a jeho."

Pořád jsem nevěděl co říct, nebo možná věděl ale musel bych ho praštit, potom co se stalo a co se mi děje s Elenou, jsem se cítil jako by mi všichni podkopávaly nohy.

"Řekneš na to něco, nebo budeš jen mlčet, protože já bych uvítal něčí názor."-zeptal se a podíval se na mě.

"Co ti na tohle mám sakra říct, že potom všem co máme za sebou, potom všem co se stalo s Liamem bych čekal že se dáme dohromady a zvládneme to jako rodina, tak jsem vás považoval za tu dobu co jsme ve skupině.Nikdy mě nenapadlo že bych měl uvažovat nad tím že by to tak nebylo, nebo že by někdo z nás odešel na sólo, takže se na mě nezlob Zayne jestli ti nemám co na to říct, protože tohle je sakra moc."- řekla jsem a dopil pivo, měl jsem zlost na to všechno, na něj že nad tím vůbec uvažuje, proč něco neřekl už dřív.

"Jenže ted už nebudeme jako dřív, jak to vše chceš zvládnout jen když jsme čtyři? Liamův hlas nikdo nenahradím nedokážu si představit, že bych zpíval jeho část."

"Tak prostě jednoduše utečeš od toho všeho a necháš nás tady? Pak už nebudeme čtyři , ale jen tři? A ve třech to opravdu nebude skupina, vždyt jsi podepsal smlouvu jak se na to můžeš prostě jen vykašlat?"

"Chápu, že jsi naštvanej, ale potom všem jsem na 90% přesvědčený že s Perrie odjedu. Sorry kámo , já tohle prostě nezvládnu."

"Neříkej to mě, omluv se Louisovi a Niallovi, kteří si myslí, že to nějak zvládneme. To jim se omluv, protože oni jsou ti kteří v to věří nejvíc. Půjdu tohle byl špatnej nápad. Díky za to pivo, ale ten zbytek byl bych radši kdyby jsi mi o tom neříkal."- řekla jsem a odešel. Nemohl jsem tomu pořád uvěřit, jak by nám to mohl udělat, nebo má pravdu? Vážně nesnáším ten pocit o tom přemýšlet, jenže představa toho že by jsme byli jen tři, na druhou stranu si zaslouží nový začátek, ale to my všichni, děsí mě že se rozhodl pro sólo, chápu že jet v něčem a pořád v tom samém může někoho omrzet, ale držet to v tajnosti a říct to v takovou chvíli. To jsem nedokázal zkousnout. 

Vzal jsem mobil a napsal Louisovi s Niallem aby jsme se co nejdříve sešli. Chtěl jsem aby jim to řekl Zayn osobně, ale chtěl jsem je na to také nejdřív připravit, pochybuju že tohle Niall zkousne a Louis? Tohle je špatné načasování.

Sešli jsme se u nás, oba seděli na gauči a čekali co tak spěchalo abych je sem hnal potom všem.

"Neměl bych vám to říkat, tohle je Zaynova věc, ale podle mě by jste to měli vědět co nejdřív a pak se s tím lépe vyrovnáte až vám to bude říkat Zayn osobně. Jde o to, že se tak nějak rozhodl začít od začátku a chce se Perrie přestěhovat do Ameriky."

"No tam je to super, ale bude to mít docela složitý když budeme nahrávat a jezdit po turné ne?"-zeptal se Niall, na Louisovi jsem jen viděl jeho zamyšlený výraz.

"O to jde, on sem jezdit nebude."-řekla jsem a posadil se.

"Jak to myslíš , že nebude?"

"Chce tam žít a začít od začátku, říkal že by zkusil sólovou kariéru."-jakmile jsem dořekl,Louis se opřel o gauč a Niall si rychle stoupl. 

"Co to má sakra bejt? Kdy ti to řekl? Proč? Jak? To nedává smysl, potom všem to by neudělal, jak by jsme mohli zpívat jen ve třech? To už nebude ta stejná skupina, to nejde."-Řekl Niall a byl rozrušený.

"On vám to znovu všechno řekne, nebyl jsem z toho nadšený, řekl jsem mu že tohle je vážně špatné načasování, ale z druhé strany ho chápu, potom všem chce začít od začátku."

"Takže, tohle je konec.."- řekl potichu Louis a podíval se na mě.

Living the dream-CZWhere stories live. Discover now