60.Díl

290 20 0
                                    

Bylo to jako pohádka. Hned jsem to volala tátovi, že to nemyslí vážně jak něco takového mohl koupit. Rozbrečela jsem se mu do telefonu štěstím a on jediné co mi na to řekl, bylo to že to byl zase jeho sen. Až já budu štastná. Za všechny ty hádky jsem se ted styděla. Vím že jsem se nechtěla nechat koupit, ale tohle byl luxus.

"Všechna hypotéka, je zaplacené takže se ničeho nemusíš bát o vše je postaráno."- řekl a já jen koukala do prázdna.

"Vážně děkuji tohle, já nevím co říct, dochází mi slova je to dokonalé, někdy se musíte stavit."- řekla jsem je to tu na mě až moc velké.

"Zlato když už jsi v tom, jen ti chci říct, že v garáži máš ještě něco schované."- jakmile to dořekl, běžela jsem do garáže, chvíli trvalo než jsem našla zevnitř vstup ale když jsem ho našla otevřela jsem dveře a v garáži stálo bílé auto, byl to Ford Mustang.

"Tohle ne, bože jak sakra to je úžasný."-vyjekla jsem

"Tak ho hlavně neznič."- řekl táta ,pozdravil a položil to.

"Tohle není možné, ale proč si to zapírat, táta přece jenom dělal  v nějaké firmě a díky platu si to očividně mohl dovolit.

"Řekla jsem si a koukala na auto, bylo dokonalé. Potom jsem šla zpátky do domu a začala vybalovat věci, ani polovina mých věcí by nezaplnila tu chodbu natož jeden pokoj, šla jsem se podívat do ložnice, byla vybavená. Vypadala krásně. Když jsem si veškeré věci vybalila, šla jsem s Lokim ven, projít si město. Chtěla jsem nadýchat čerstvý Londýnský vzduch, byla to krása.

Byla jsem štastná, i kdyby to mělo trvat jen chvíli, užívala jsem si to, když jsme došli domů byla už noc. Nemohla jsem ale přijít s prázdnou, po cestě jsem se stavila v jednom obchodě a koupila si noviny. Měli v nich psát o všem co se děje v Londýně. Nechala jsem si to do postele. Lokiho jsem si vzala k sobě, nechtělo se mi spát první noc samotné. Když jsem se dívala, všude bylo něco o sportu bohužel nic o klucích tam nebylo. Jediné co mi zbývalo bylo se kouknout na notebook. Naštěstí jelikož tu táta chvíli bydlel byla tu i wifi. Dívala jsem se, ale jako by se po One Direction  slehla zem, říkala jsem si jak je to možné vždyt jsem v srdci toho všeho dění, až po chvilce jsem našla nějaký článek kde byly psané novinky. Bylo tam psané, že Liam se Sophií stále chodí, ale že se to fanouškům nelíbí, Zayn s Perrie že jsou spolu štastní a už plánují datum svatby u toho jsem se musela usmát bylo to kouzelné, nemohla jsem se dočkat dne kdy poznám Perrie osobně, potom se tu psalo o Louisovi a té jeho Eleanor. Nevím proč ale najednou jsem se cítila zvláštně, potom všem jak mi Louis pomohl a já se mu za to nijak neodvděčila jsem se cítila strašně, chtěla jsem s ním ještě zažít něco hezkého a užít si s ním legraci, ale pokud je zadaný tak jsem věděla, že je to zkrátka špatné. Potom se tu psalo o Niallovi, ale nebylo to zrovna optimistické no nechtěla jsem věřit bulváru , ale byl to jediný zdroj ale divila jsem se že se tu nepsalo o Harrym, nebyl tu ani řádek. Článek končil tím, že tam bylo napsané že kluci ted mají týden volna, než jim začne další turné a než pojedou do Ameriky. Jen jsem si povzdechla, pohladila Lokiho a vypnula notebook. Šla jsem spát zdál se mi sen o tom jaká jsem byla úspěšná zpěvačka. 

Ale když jsem se probudila věděla jsem jaká je realita. Usmála jsem se uviděla Lokiho a šla si dát něco k snídani. Vešla jsem do kuchyně a ze svého batohu vyndala ještě nějaké jídlo které mi  zbylo, Lokimu jsem dala také malý kousek a povzdychla si.

"Tak dnes to všechno začne Loki"-řekla jsem a polkla.

Šla jsem se obléknout, vzala jsem si na sebe obyčejné rifle s dlouhým svetrem, nechtěla jsem na sebe upozorňovat. Všechny potřebné věci jsem dala do kabelky , Lokiho jsem nechala doma a vyrazila do městě zkusit štěstí a sehnat nějakou práci.

Living the dream-CZWhere stories live. Discover now