71.Díl

268 15 1
                                    

Takhle by to mělo být , věděla jsem že s Liamem by takhle probíhalo každé ráno, on je ten typ kluka co by pro holku udělal všechno, vždyt za mnou tehdy i přijel aniž by jsme spolu chodili jen kvůli tomu aby mi pomohl. Věděla jsem to všechno jsem si uvědomovala, ale cítila jsem že Harry mě potřebuje víc. A tak jsem pomalu vstávala z gauče a ze země na něj hodila deku která z nás večer musela spadnout. Co se to děje El , řekla jsem si pro sebe, jen co jsem se podívala na Liama který spal, vypadal tak nevině a roztomile, ten jeho sladký rozcuch co měl po ránu. Potichu jsem odkráčela do kuchyně kde jsem postavila na kafe, bolela mě šíleně hlava, neměla jsem to pít, řekla jsem si pro sebe. Pustila jsem Lokiho a šla mu dát granule. Potom jsem šla nahoru abych se mohla upravit, šla jsem do koupelny a pustila na sebe horkou vodu. S každou kapkou která na mě spadla, jsem se cítila lépe, úplně jsem zapomněla na to, že mě Harry včera opustil v tu nejméně vhodnou chvíli, když jsem vylezla ze sprchy omotala jsem si kolem sebe ručník a druhý si dala na hlavu, stoupnula jsem si před zrcadlo a rukou ho setřela tak abych se viděla, dívala jsem se na sebe a přemýšlela, po chvilce jsem  vlezla do pokoje, překvapením ale byl Liam sedící na posteli, když mě viděl zrovna v tu nejméně vhodnou chvíli, prohlédl si mě od hlavy až k patě, jen jsem na něm viděla tu změnu, když pevně sevřel povlečení na mé posteli a polkl, ucukl pohledem a já se v tu chvíli usmála, hned jsem se ale otočila a běžela ke skříni, Liam byl stále otočený a já se tak mohla převléknout, hodila jsem na sebe tílko se šortkami.

"Už nemusíš být otočený."-řekla jsem a usmála se v mém hlase byla slyšet nejistota. 

Liam se otočil a pousmál se.

"Promin nevěděl jsem , že výjdeš takhle."-řekl.

"Víš ta včerejší noc."-řekl a já začala mluvit.

"Za včerejší noc ti hrozně moc děkuju, ale nechci aby sis to vykládal nějak víc Liame."- podívala jsem se na něj s omluvným pohledem.

"Já vím, jen mi to pomohlo, nerad bych o tebe přišel El."-řekl a já věděla že tohle pro něj není  jednoduché.

"Přistoupil ke mě a objal mě."- cítila jsem jeho sladkou vůni a jeho bijící srdce, to jak mě pevně držel, myslím že věděl že ho mám pořád ráda, ale že na mě zkrátka nemůže tlačit.

"Jestli chceš můžeš se tu vysprchovat, jsou tam ručníky, věci si můžeš nechat tady, navíc po taťkovi tu jsou ve skříni ještě nějaké věci, kdyby sis na sebe nechtěl brát věci ze včerejška."- řekla jsem.

Liam se na mě podíval a kývl, potom co jsem šla ke dveřím, že půjdu do kuchyně,jsem se přistihla jak na něj koukám když jde směrem do koupelny a sundává si tričko. Přestan El.  Zase jsem si nadávala za to že na něj koukám. Běžela jsem do kuchyně, bohužel voda na kafe mezitím vystydla takže jsem jí znovu začala vařit. Opřela jsem se o pult a pustila si z obýváku MTV.  Do rytmu písniček jsem si začala zpívat a tancovat , začala jsem dělat snídani. Ani jsem nevěděla proč, ale připomnělo mi to tehdy tu návštěvu Liama u nás doma, nemohla jsem si odpustit na to nemyslet. Udělala jsem míchaná vajíčka se slaninou, Loki seděl pod stolem a díval se na mě. Už chybělo jen vše nandat na talíř  ,když jsem tak udělala a otočila se s talíři směrem ke stolu, ztuhla jsem na místě.

Pohled Liama.

Když odešla z pokoje, cítil jsem prázdno, i když jsem věděl že je jen kousek ode mě, poznal jsem to jak na mě kouká, vždy to nějak poznám, ona je prostě dokonalá, nenahraditelná a i přes to že bych jí dokázal dát všechno si vybrala Harryho , na jednu stranu to Harry potřebuje, ale vím že si jí nezaslouží , akorát se s ním bude trápit, ale jestli jí ublíží, zabiju ho. Ale co si to vlastně nalhávám, je to můj kamarád, znám ho déle jak El, tak proč mám tendenci jí bránit. Stoupl jsem si do sprchy a pustil na sebe proud horké vody, nemohl jsem přestat přemýšlet nad tolika věcmi, nechtěl jsem El na tak dlouho opustit, ale vždyt spolu ani nechodíme, Harryho to zřejmě netíží, to že jí neuvidí, vždyt tu s ní ani nebyl, když jsem vylezl ze sprchy koukal jsem se na sebe do zrcadla a zamračil se, věděl jsem že až sejdu dolů, tak tam bude a bude se chtít rozloučit, bude mi tolik chybět, nedokážu se vyrovnat s tím že budeme jen kamarádi, ale nic jiného mi nezbývá, pokud o ní nechci přijít, do hajzlu! Vykřikl jsem a praštil rukou do zrcadla v koupelně, obmotal jsem si ručník kolem pasu a představil si znovu jak se mě včera večer dotýkala, pořád cítím její ruce a její rty. Co má Harry a já ne. Když jsem vyšel z koupelny šel jsem k posteli kde jsem si nechal věci, nechtěl jsem si brát věci jejího táty, přišlo mi to až příliš, vlastně co to kecám, chtěl jsem je jen kvůli tomu abych jí mohl znovu vidět a vrátit jí je, ale nakonec jsem to neuděl, nakonec jsem si všiml krabice která koukala pod postelí, nechtěl jsem jí lézt do soukromí, ale moje zvědavost byla až moc silná, koukl jsem se na dveře zda El nepřichází , když jsem měl jistotu že nikde není, vysunul jsem krabici a první co jsem viděl, byla naše společná fotka. Když jsem nás viděl, na rtech se mi vytvořil malý úsměv, ten pocit ani jsem to nedokázal popsat, byl jsem rád, že tu fotku má u sebe, že jí nevyhodila, dalo mi to šanci, to ještě nevzdát, seděl jsem na posteli a radoval se z takový maličkosti, pak jsem fotku rychle zastrčil do krabice, ale když jsem jí chtěl zasunout zpátky, všiml jsem si malé modré krabičky, byla mi hned povědomá, když jsem jí otevřel, sevřel se mi žaludek, byl v ní prstýnek co jsem jí tenkrát dal , hned jsem si vzpomněl na to, jak jsem jí žádal o to aby už nebyla smutná, že jsem jí slíbil, že to nevzdám a nikdy jí nepřestanu mít rád, z těch pocitů co jsem měl před chvílí z fotky, se staly výčitky, že jsem si jí nedokázal udržet, že jsem se jí vlastně vzdal, krabičku jsem zavřel a položil jí zpátky do krabice  a zasunul jí zpátky, ani jsem si neuvědomil ale odešel jsem z pokoje jen v ručníku kolem pasu, prstýnek jsem měl v ruce, ani nevím co jsem s ním chtěl dělat, zda jí ho ukázat.

Zase by na mě vyjela s tím že jsem se jí hrabal ve věcech, sakra tak proč ho mám, když jsem došel dolů zjistil jsem že El si tam tancuje, jako na nějaké párty, musel jsem se zasmát, vypadala tak roztomile ale zároven sexy, vůbec si mě nevšimla, kroutila svými boky u pultu a vařila snídani, nejen že to skvěle vonělo, ale ona vypadala prostě neodolatelně, kdybych mohl jenom pomyšlení že by jsme spolu byli, přistoupil bych k ní a začal jí líbat, bože jen pomyšlení na to že bych jí dostal zpět,  pak jsem ale přes hlasitou hudbu uslyšel zvonek a bouchání na dveře, El to zřejmě neslyšela, tak jsem šel otevřít a aniž bych si uvědomil že mám kolem sebe jen ručník , otevřel jsem dveře. V tu chvíli jsem zamrzl na místě.

"Co to kurva..?"- vypadlo z Harryho , který stál za dveřmi a díval se na mě.

Když jsem si uvědomil, že tam stojím jen v ručníku nemohl jsem najít jediný slovo jak mu to vysvětlit. Harry se na mě stále díval ,jako by čekal odpověd, byl plný vzteku. Já být na jeho místě asi bych tomu druhému jednu vrazil a neptal se co se tu sakra děje, ale věděl jsem že Harry si to u El nechce zase pohnojit. Jen jsem se na něj podíval, Harry se podíval směrem ke kuchyni, slyšel hudbu podíval se znovu na mě a vlítl dovnitř. Zavřel jsem dveře a rychle běžel za ním.

Pohled El.

Talíře jsem sotva držela, málem mi spadly z rukou, když jsem došla ke stolu a položila je, ztišila jsem televizi a cítila se provinile, když  naproti mě stál zaražený Harry a vedle něj Liam s ručníkem kolem pasu. Harry si musel všimnout mých mokrých vlasů, bože jen doufám, že si nemyslel že bych se s Liamem sprchovala dohromady, napadaly mě hrozné myšlenky.

"Co to má kurva znamenat."-řekl Harry a já na něm viděla jak zatnul pěsti.

Jen jsem polkla a cítila jak se mi do tváří vlévá krev.

"Já.."-něvěděla jsem jak začít a jak mu říct, že se nic nestalo, Liam tam stál a nic neříkal, potřebovala jsem aby se mě zastal a né aby tam stál a aby to vypadalo že jsme spolu něco měli a já celá happy mu tu připravovala snídani, bože co jsem to udělala.

"Jasně, chápu.."-řekl Harry , otočil se ke mě zády a šel ke dveřím.


Living the dream-CZKde žijí příběhy. Začni objevovat