53.Díl

275 17 0
                                    

"Připadám si tu blbě."- řekl Louí a zasmál se.

Jen jsem do něj štouchla a řekla že to není pravda. Po chvilce jsme dorazili domů, tam už čekali kluci. Niall netrpělivě přešlapoval a koukal směrem na zahradu. Harry stál opřený o plot a povídal si s Paulem, Zayn už si nás všiml a usmál se. Přišli jsme tam a první čeho jsem si všimla byl Harry. Šla jsem dopředu abych otevřela dveře, první co se stalo bylo to že vyběhl Loki, všichni se zatvářili nečekaně.

"Vy máte psa?"-zeptal se Niall.

"Mám, byl to dárek od Liama."- řekla jsem a podívala se na něj.

Loki okamžitě běžel za ním. Liam si ho vzal do náruče.

"Ty jsi ale vyrostl od minule."- pohladil ho a pustil na zem.

"Je roztomilej, někdy ho musíme seznámit s Hatchim."- řekl Zayn a usmál se.

V tu chvíli jsem se na něj podívala a taky se usmála. Potom jsem je všechny pozvala dál. Naši ještě byli doma, mamka už byla oblečená. Všichni pozdravili, mamka jim to opětovala. Potom vyšla, rozloučila se se mnou, byla jsem v kuchyni a viděla jak šel táta, koukl se na mě dal mi pusu na čelo a šel směrem ven. Pak jsem ale viděla jak šel k Harrymu. Úplně mi naběhl mráz po zádech, vůbec jsem si neuvědomila, že se s nimi vlastně zná. Chvíli tam s ním stál. Všimla jsem si jak mu poklepal na rameni a pak odešel. Harry přišel do domu a tvářil se zvláštně jako by duchem nebyl vůbec přítomen. Šla jsem udělat něco k pití. Kluci se mi mezi tím rozutekli po baráku. 

"Wow"- slyšela jsem jak se ozývá ze shora. 

Pak jsem si uvědomila, že jsou v mém pokoji. Paul byl dole s Harrym, takže mi to tolik nevadilo. Ale v tu chvíli jsem zareagovala tak, že jsem letěla nahoru za nimi. Liam tam seděl na posteli s Lokim a Zayn s Niallem a Louisem stáli v pokoji a koukali na  zed , kde byly fotky s Liamem. Když jsem přišla k nim, Liam se na mě podíval a pousmál se. Niall  koukal s otevřenou pusou.

Zayn ke mě přišel a usmál se.

"Někdy tě musím seznámit s Perrie."- řekl.

A já jen koukala, nechápala jsem jak ho to napadlo. Ale byla jsem za to ráda. Usmála jsem se na něj a objala ho. Louis se na mě podíval, polkl a podíval se na zed. Pak se zase podíval na mě a odešel. Zůstala jsem tam jen já s Liamem a Lokim.

"Ted si asi říkáš, že jsi nás sem neměla zvát."- řekl Liam.

"Ne to ne, jen jsem si neuvědomila, že mi prolítnou celý dům tak rychle."- řekla jsem a nervózně se usmála.

"Oni a nebo Harry."-řekl Liam.

"Cože?"-řekla jsem.

"Harry tohle ještě neviděl."-řekl.

"Nevím na co narážíš."-řekla jsem ,ale věděla jsem moc dobře co tím myslí.

"No to je jedno."-řekl a koukl se na Lokiho, pak vstal a šel ke mě, políbil mě na čelo a šel ke dveřím.

"Liame, jsem s tebou, nevím co víc chceš, miluji tě. A i když tu Harry byl před tebou, na tom co cítím se nic nezmění."- řekla jsem a šla k němu.

"Jo jasně, já vím."-řekl.

"Tak proč se tváříš, jako by jsi mi nevěřil."-zeptala jsem se.

"Protože se bojím, že o tebe příjdu, jsi jedna z mála nejlepších věcí která mě v životě potkala a nechtěl bych o tebe přijít, nevím jestli něco dělám špatně ale cítím že se něco děje, už jenom to že tady Harry byl s tebou mám z toho všeho divný pocit a dnešní noc to taky není dobrý nápad."- jakmile dořekl, přiložila jsem mu prsty na rty a pak ho políbila, objala jsem ho, cítila jsem jak mě taky objal. 

"Víš jsem Harrymu vděčná, zachránil mi život."-řekla jsem a pokračovala v tom co se vlastně stalo.

"To jsem nevěděl. Tak moc mě mrzí, že jsem tam v tu chvíli nebyl, dostat se mi pod ruku tak.."

"Tak by sis to s nimi vyřídil, Liame stalo se co se stalo, pořád se z toho vzpamatovávám , ale dopadlo to na štěstí dobře, to Harry je na tom hůř než já jen kvůli mě."

"Není to tvoje vina."-objal mě.

"Už se o tom nechci bavit."-řekla jsem a chytila jsem ho za ruku , šli jsme dolů. Musela jsem to překonat, byl to můj kluk a i když jsem chtěla brát ohled na Harryho, nemohla jsem to skrývat. On to prostě musel respektovat. Šli jsme tam a kluci na nás koukali tedy až na Nialla ten se díval na televizi. Paul seděl v obýváku a pozoroval každou chvíli jednoho z nich, přišlo mi to roztomilé. Liam si pak sedl na gauč a Harry byl v kuchyni šla jsem tam zalít  kafe. Harry se na mě podíval a asi nevěděl co říct. Jednou rukou jsem se opírala o pult a druhou zalévala kafe. Pak jsem ucítila jak mi Harry položil ruku na mou.

"Omlouvám se."-pošeptal.

Mlčela jsem a rukou cukla, podívala jsem se na něj a šla s kafem za kluky, cestou jsem se kousala do rtů protože mě to štvalo to jak jsem se právě zachovala, na jednu stranu jsem na sebe byla hrdá, ale na druhou mi to bylo líto. Kéž bych si to tak nebrala.


Living the dream-CZKde žijí příběhy. Začni objevovat