80.Díl

276 15 0
                                    

Cítila jsem na něm to napětí. Nalila jsem si horký čaj. Šla jsem nahoru a nic neřekla, cítila jsem to dusno, nevěděla jsem co se to s Louisem děje, bála jsem se odpovědi, snažila jsem se na to přestat myslet i když to nešlo. Když jsem vyšla schody, šla jsem přímo k pokoji. Otevřela jsem dveře a všimla si že Harry není v posteli, položila jsem  čaj na stolek a pak si všimla že jsou zavřené dveře do koupelny. Sedla jsem si na postel a čekala až vyleze ze sprchy. Netrvalo to dlouho a Harry vyšel ze sprchy s ručníkem kolem pasu. Při pohledu na jeho potetované tělo jsem sebou cukla.

"Jak to že jsi nezůstal v posteli?"-zeptala jsem se ale snažila se znít naštvaně.

"Dlouho si nešla a včera jsem se nestihl umýt, co tě tak zdrželo?"-řekl a jeho pohled byl starostlivý.

"Louis byl už vzhůru navíc dělal nám snídani, ale potom jak ti bylo včera špatně jsem ti donesla jen  čajem, navíc to že jsi měl včera horečku neznamená že dneska už jsi zdravý a ještě k tomu vylezeš ze sprchy s ručníkem kolem pasu, není tu zrovna teplo."-řekla jsem.

"Cítím se líp."-řekla a zněl nervózně.

"Jen nechci aby ti bylo zle, včera jsem měla vážně starost."-řekla jsem a zněla jsem zoufale.

"No tak Babe, to je v pohodě, vážně se cítím líp"-dořekl a přistoupil ke mě, něžně mě políbil na čelo.

"Děje se něco? Příjdeš mi nervózní."-zeptal se.

"Jde o ten pohřeb, je už zítra."-řekla jsem a ucítila v krku knedlík.

"Ach, možná je to dobře, že je to tak brzy."-řekl potichu.

Při pohledu na něj, jsem vzala jeho věci a šla je hodit do pračky. Potom jsem šla směrem ke skříni a vytáhla pár věcí po tátovi které si tu nechal, zřejmě pro jistotu nebo nevím. Byly to černé kalhoty s košilí, doufala jsem že Harrymu budou, potom jsem vytáhla boxerky, s věcmi jsem pak šla k Harrymu který seděl na posteli a celou dobu mě potichu pozoroval, z jeho pohledů jsem byla nesvá ale přitom jsem se cítila v bezpečí, nedokázala jsem říct zda je to dobře.

"Vážně?"-řekl Harry při pohledu na boxerky.

"Jsou čistý Harry."-odpověděla jsem s očima protočenýma v sloup.

"Jo jasně ,jen nejsem si jistý zda na sobě chci mít spodky tvýho otce."-řekl s pobaveným úsměvem na tváři.

"Fajn ale kalhoty a tričko snad na sebe můžeš hodit ne? Než se ti vyperou ty věci ve kterých si včera byl celý den."- řekla jsem a  nedokázala jsem skrýt úsměv.

Harry se na mě podíval a sundal si ručník, jen jsem seděla na posteli a snažila se na něj nedívat, byli jsme spolu, spali jsme spolu, ale při pohledu ve dne na jeho sexy tělo, jak se přede mnou schválně předvádí, jsem byla zkrátka v rozpacích, cítila jsem na sobě jak se mi vlévá krev to tváří, začalo mi být horko.

"Copak, slečna je nervózní?"-zeptal se rýpavě, když si natahoval černé kalhoty, které mu byly volné.

"Vůbec ne."-odpověděla jsem s pohledem do jeho očí.

"Vážně?"-zeptal se Harry a přistoupil ke mě blíž.

"Vážně!"-řekla jsem a cítila jak mi cukají koutky.

Harry si stoupl mezi mé nohy a propletl si ruce s mými.

"Takže ti nevadí když udělám tohle."- jen jak dořekl, pokrčil pravou nohu a klekl si na postel, stále byl mezi mými nohami.

"Harry.."-vypadlo ze mě chvějícím se hlasem.

Harry stále pokračoval. Pomalu mě povalil na postel , tak že jsem ležela, jednou rukou pustil tu mou a pohladil mě po tváři, pomalu s ní mířil od hrudníku až dolů mezi mé nohy.

Living the dream-CZWhere stories live. Discover now