41.Díl

312 18 0
                                    

Pohled Harryho.

Každý si mě ted bere do huby, už nevím co dělat .Co je správné a co ne. Potom co mi El řekla, jsem byl na dně. Ale měl jsem co jsem si zasloužil už od začátku. Tak moc mi začala chybět nevěděl jsem jak ty emoce ze sebe dostat. Do toho přišla Taylor a všechno zkazila. Musel jsem se nějak odreagovat, po tom rozhovoru jsem začal chodit do klubů, snažil jsem se ze sebe dostat ten pocit, že El už nebude moje. Že už na ní nemám právo, že jsem si to zasloužil bylo to super. Ten pocit když někam jdete a holky na vás koukají a usmívají se v jednu chvíli to bylo úžasný taky tomu hodně pomohl Nick, starý kamarád vlastně to byl můj hned druhý nejlepší kamarád po Louisovi. Jo Louis s ním už to nebylo takové.Nikdy mi nezáleželo na cizích názorech, ale když jsem viděl jak to Louimu ubližuje nemohl jsem se na to koukat. Vezmu cokoliv nadávky na mě, ale na Louise? To už je moc. Zvlášt když to je tak skvělý člověk který mi pomohl v nejhorších situacích. V poslední době to je ale jiný, vlastně od doby co znám El. Říkali jsme si všechno a ted? Sotva se pozdravíme, né že bych to myslel do slova. Ale asi poznáte ten pocit, když někoho máte rádi, záleží vám na něm a pak vám do toho vstoupí někdo jiný a jakoby všechno pokazil. 

"Hej Hazz na co zase myslíš?"- přerušil mě z přemýšlení Nick.

"Vlastně nad pitomostmi." - řekl jsem protože jsem nechtěl aby se ptal dál.

Nick byl jinej, s ním  bylo vždy o zábavu postaráno né že by s ostatními kluky nebylo, ale on byl odvázanější neměl zábrany. Takový život se mi vždy líbil. Liam měl na dva dny odjet, řekl mi o tom Zayn. Nevím co je na tom pravdy a kdy přesně má odjet, vždycky mu všechno prošlo.

"Tak můžeme jít?"- zeptal se zase Nick.

"Jo jasně."- odpověděl jsem mu.

"Dneska jsi nějak mimo Hazz to zlepšíme počkej až budeme uvnitř"- zasmál se a plácl mě přes rameno.

"Jo jasně už se těším."- bylo mi na nic, ale věděl jsem že s Nickem to všechno špatný odejde a tak jsem nahodil úsměv a šel s Nickem dál.

Stopli jsme si taxi, prý pro mě má nějaký překvápko, zajímalo by mě jaký, vždyt co lepšího může ještě vymyslet?

"Jsme tu."- řekl a vystoupil z taxi , následoval jsem ho do jednoho klubu, vypadal normálně nijak se nelišil od ostatních. 

Když jsme ale vešli dovnitř,  skoro jsme se nemohli ani hýbat.

"No to si děláš srandu?"- zakřičel jsem přes hluk lidí.

"A bude to ještě lepší Hazz"- odpověděl mi Nick, ztrácel se mi šel davem dopředu.

Bylo kolem jedenácté večer. Šel jsem za Nickem, ale najednou se mi ztratil , když jsem ho chtěl jít hledat slyšel jsem ho.

"Krásnej večer vám všem lidičky, doufám že si to tu užíváte."- křičel do mikrofonu a lidé na to reagovali skvěle.

Jen jsem tam stál a čekal co zase vymyslí.

"Dneska je vás tu opravdu hodně a to se musí oslavit, mimochodem mám tu sebou nejlepší kamaráda, je tu prvně tak ho tu hezky přivítejte, prosím světla a potlesk pro Harryho Stylese."- jakmile to dořekl lidi začali šílet, začali tleskat a smát se, připadal jsem si skvěle, ale  chtěl jsem si užívat večera aniž by o mě někdo věděl. Nick pak seskočil z pódia a utíkal ke mě,chytil mě za rameno a šel se mnou k baru.

Koupili jsme si nějaké pití a šli si sednout. Koukal jsem na všechny lidi kolem, jaký asi mají život. Na ten jediný okamžik, jsem chtěl být někým jiným.

Living the dream-CZWhere stories live. Discover now