65.Díl

295 17 0
                                    

"Podle tvého chování to tak vypadá."-odpověděla jsem.

"Tak to není El."-řekl a podíval se jako by ho to co jsem si myslela mrzelo.

Zaskočil mě svou odpovědí. Nevěděla jsem co mu na to mám říct, stála jsem tam a překvapeně koukala, se slzami které jsem měla na krajíčku.

"Nikdy bych tě nemohl nenávidět a mrzí mě, že sis to takhle vyložila, já jen vidět tě po roce a půl, kdy ses vůbec neozývala. Nevěděl jsem co se s tebou stalo a ted když se tu z ničeho nic objevíš Harrymu v náručí, říkám si co jsem udělal špatně."- řekl a opřel se o zed.

"Ty jsi neudělal nic špatně, jen prostě se to stalo."- řekla jsem.

Liam ke mě přišel a chytl mě za ramena.

"Mrzí mě , že to tak dopadlo, i když chci aby jsi byla štastná a ted když jsi s Harrym vidím, že je to oboustranné a asi to tak zkrátka mělo být."- řekl a já už to nemohla vydržet.

"Proč pláčeš?"-řekl.

"Protože jsem myslela, že to bude jednoduché až se sem nastěhuji, že to bude všechno zase fajn a pak když si myslím jak moc mě nenávidíš, si přijdeš omluvíš se a říkáš tohle všechno a..."- ani jsem nedořekla a Liam mě z ničeho nic políbil.

Trvalo to jen chvíli, než jsem ho od sebe odstrčila, zase jsem si vzpomněla na to jak mě prvně políbil.

"Liame, co to děláš!"- řekla jsem a odstrčila ho od sebe.

"Promin, to se nehodilo."- řekl.

"Ne nehodilo, máš Sophii sakra a já mám ted Harryho, nemůžeš mě jen tak políbit, sakra co to děláš!"-řekla jsem a šla jsem od něj pryč.

"Nikdy jsem tě nepřestal milovat El."- řekl a já se zase zastavila. 

Tentokrát se mi zvýšil tep.

"Chci aby jsi to věděla."-řekl.

Jen jsem se na něj podívala se slzami v očích, utřela si je a šla směrem k bazénu. Když jsem k nim přišla všichni byli pozitivně naladění, nechtěla jsem je nějak odradit. Šla jsem k Harrymu byli ve vířivce, sedla jsem si k němu.

"V pohodě?"-zeptal se.

"Jasně.."- řekla jsem a usmála se na něj.

Harry se na mě podíval jako by mi nevěřil.

"Řeknu ti to později"- odpověděla jsem.

 Harry mi dal ruku za ramena a přitiskl si mě k sobě, políbil mě na čelo. Zase jsem se cítila v pohodě, ale pořád jsem cítila Liamovi rty na mých. Nechtěla jsem Harrymu lhát, ale proč jsem se cítila špatně. Jestli to byl pocit toho, že když to Harrymu řeknu, tak to mezi nimi bude zase jak na válečném poli a nebo že se to dozví Sophia a zlomí jí to srdce. Už ted si myslím, že mě nemá ráda, za to že ke mě Liam stále něco cítí. Proč to nemůže být jednoduché. Proč za tu špatnou musím být zase já. Potom co jsme chtěli jít už domů, jsme šli s holkami zase do šaten. Bavili jsme se všechno bylo v pohodě, když najednou, slyšeli jsme křik. Rychle jsme se oblékli a běželi se podívat co se děje, když jsme doběhli na místo zjistili jsme , že už Zayn s Niallem drží Harryho a Louis sedí u Liama.

"Co se stalo?"- zakřičela Perrie.

Soph okamžitě běžela k Liamovi, já jsem tam stála a nevěděla co se stalo, Liamovi tekla krev. Na Harrym byl vidět ještě vztek, ale i on měl pusu od krve. Běžela jsem k němu aby ho kluci pustili. Stiskla mu obličej.

Living the dream-CZحيث تعيش القصص. اكتشف الآن