87. Ovo je tvoj kraj.

3.1K 194 72
                                    


Dok Leo istrčava napolje, zajedno s Laylom, Emilly i Harryjem, Grace nakon što je uspjela da od jednog zaštitara koji ju je vodio otme pištolj, ustrijelila je Liama i Lincolna koji su odlučili da ne mogu sjediti skrštenih ruku, te su došli pomoći. Ipak, nisu bili svjesni toga da će ih upravo taj potez dovesti u propast.


...


Leo Dwson.


"K vragu, šta se desilo??!", Leo urla dok pada na koljena, u lokve krvi.

"Liam, tata?", jeca, te kroz suze govori, rukama dodirujući čas jednog, čas drugog.

Emily pada u trans, prvi susret s Lincolnom, nakon toliko godina, zar da se desi na ovaj način?

Iako obojica još dišu, vidno je da su u teškom stanju, te Harry smjesta poziva hitnu pomoć.

"Kretenu, kako se to uspjelo desiti?", Harry urla na jednog, glavnog, od svojih ljudi, kojem je Grace otela pištolj.

"Gospodine, oprostite, ne znam kako se to desilo. Jednostavno, iznenadila su nas lica Leova oca i brata, na tren smo se pogubili, što je Grace iskoristila..."

"Kučka! Na to sve, pobjegla je!", Harry je ljutito povikao, na što je Leo podigao pogled prema njemu.

"Tu ću prokletu ženu ubiti!", brzo je skočio na noge, te prstom naredio Harryju da se pobrine za njegovu obitelj, da oca i Liama želi u najboljim bolnicama! "Harry, sve mi javljaj, je li ti jasno?", skupljenih obrva ga je upitao.

"Leo, šta smjeraš?", Layla ga je upitala, podižući se od Emily koja je još jecala na podu.

"Vrijeme je da mi ta žena plati za sve. Harry, spasi mi obitelj!", naredio mu je, te spustio jedan poljubac na Emilyno čelo i hitro pojurio van, a Harryjevi ljudi su na njegov znak pošli za njim.

Layla je učinila isto.


...


Dok je automobil kojim je upravljao Leo, jurio sto na sat, Layla i on su se prepirali oko toga zašto je ona bila uporna da podje s njim.

S druge strane, Leo je bio zabrinut za svoju obitelj, te je osjećao da ih je izdao, ali nije mogao dopustiti Grace da se i ovaj put izvuče i pobjegne. Ovaj put je odlučio toj ženi okončati život, bez obzira na koji način...



...


Harry P.O.V.


Stojao sam na bijelom hodniku, dok se miris lijekova osjećao. Nikad nisam volio bolnice, plašio sam ih se... Doktori su utvrdili da je Liamovo stanje lakše od Lincovog, te da je njega metak samo okrznuo, dok s druge strane, Lincova rana je bila duboka, i nažalost, bori se za život. Doktori nisu optimistični.

Nakon što sam pozdravio Liama, odlučio sam da ga malo ostavim s majkom, Emily, koja je bila uzrujana i dotučena. Bojala se za Lincov život. Kunem se, u očima sam joj vidio da ga još voli.

Naslonio sam se na hladni zid, te gledao u mobitel. Iako sam želio pozvati Lea, nisam imao muda da to uradim, bojao sam se situacije u kojoj je trenutno.

Umjesto da mobitel spremim u džep, natipkao sam dobro poznat broj, i pozvao Miu, kojoj sam sve ukratko ispričao. Ona i Katty su odmah krenule prema bolnici.

...


Leo P.O.V.


Mala bogatašica (ZAVRŠENA 📖🔚).Where stories live. Discover now