35. Sad smo jedno...

3.4K 198 7
                                    



Leo P.O.V.



Spuštam se na njeno tijelo, a osjećam kako ona drhti ispod mene. Lagano, kao da ostajem bez razuma, ali nakon što ju pogledam u oči, i od nje dobijem odgovor da ju učinim svojom, još veća strast protiče mojim venama.

Svoju ruku stavljam na njen obraz, a zatim par pramenova njene kose pomijeram u stranu, i spuštam usne na njen vrat. Njena koža sva se nadražuje, a ja ne mogu da prestanem. Gladan sam nje, njenog vrelog tijela. Gladan sam toga da je ljubim, da je milujem, i da njenu vrelu kožu osjetim pod svojim prstima.

Vraćam usne na njene, na što me ona hlapljivo ljubi, a svoj jezik uranja u moja usta. Nastavljamo tu ludu igru, u kojoj oboje izlazimo kao pobjednici, jer konačno, i ona i ja znamo da je sve na svom mjestu. Sve je baš tamo gdje treba da bude; ona kraj mene,  ja kraj nje. I samo je to bitno.

Hvatam je oko struka i prevrćem na drugu stranu, tako da sam sad ja taj koji leži na ledjima, a ona sjedi na meni. Gledam njene gole noge, prebačene preko moga struka, i malenu, cvjetnu haljinu koja krije njeno medjunožje, te mogu samo da zamislim kakav raj se tu krije.

Bože, do sad sam bio s nekoliko djevojaka. S prvom s kojom sam spavao obavio sam to na školskom igralištu, u mrklom mraku, i nije me zanimalo kako će to na kraju ispasti.

Od te noći, sve je krenulo. Te noći sam učinio taj prvi korak da postanem muškarac i sve do sad sam se i osjećao tako. Iako sam imao premalo godina i još manje iskustva, smatrao sam se Bogom sexa, nekim ko umije svaku djevojku da dovede do ludila.

A sad, sad sam toliko sjeban i očajan da pojma nemam šta da radim. Ne znam kako da postupam sa njom jer ona nije neka djevojka s kojom se to radi iza igrališta, u autu, ili onako usput. Ona je ipak Layla, moja Layla, djevojka koju želim za ženu, s kojom želim život i porodicu, i ne želim da uradim nešto protiv njene volje, iako žudim za njom kao muškarac.

"Layla, želiš li ovo?", još jednom je pitam, a nakon njenog potvrdnog odgovora, pažljivo svoje ruke spuštam na njena ramena i sa njih svlačim naramenice haljine.

Gola koža se ukazuje preda mnom, a ja ne mogu stati, želim da vidim dalje. Bacam pogled na njeno lice, te vidim da je rumena, vjerovatno se stidi. Rukom je povlačim dole, te se ona spušta na moje grudi, a njene oči pilje u mene.

"Da li te je stid?", šapućem joj dok ljubim njenu ušnu resicu, zbog čega se ona uvija.

"Malo, ne znam šta da radim.. Kako da se ponašam. Pomozi mi...", promrmlja, a u očima joj vidim jasnu želju za ovim.

"Jesi li sigurna u ovo, Layla?", opet je kao budala pitam, iako sam odavno već saznao njen odgovor.

"Da Leo, uzmi me, samo to želim..."

"Onda se prepusti... Jer želim da uživaš u ovome.", spuštam usne na njene, i tad počinje vatromet u mojoj glavi.

...

Iscrpljen i bez imalo snage, bacam se na krevet pored nje, dok moje grudi visoko skakaću zbog teškog disanja. Ona, migolji se i spušta na moje grudi svoju glavu, a ruke na moj obraz.

"Leo, hvala ti... Ovo mi je najljepši dan u životu... Volim te...", spušta lagani poljubac na moje usne, a zatim glavu obara na moja prsa.

Za tren oka, već je zaspala, premorila se, no bila je dobra. Čvrsto svoje ruke stežem oko nje, te se namještam uz njeno toplo tijelo.

"Mila, sad smo jedno... Od sad si stvarno samo moja..."

Mala bogatašica (ZAVRŠENA 📖🔚).Where stories live. Discover now