Bölüm 65

31.4K 2K 108
                                    


İnstagram: pembekalemhikayeleri
                  
***

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim, keyifli okumalar ❤️

*******

"Arda bey size göstermem gereken çok önemli dosyalar var, o yüzden bekleyemedim", kapının aniden açılmasıyla duyduğum tanıdık sese merakla dönüp şok olmam bir olmuştu.

"Dilara?"

Mert'in eski sevgilisi ve benim bu dünyadaki en sevmediğim insan olan Dilara, şu an karşımdaydı! Ne yani şimdi bu kız, burada mı çalışıyordu? Ve buzlar kralı Arda'nın odasına aniden dalacak kadar onunla samimi miydi!

Arda ile bulunduğumuz hali fark edince hemen kucağından inmek için hamle yaptım ama Arda buna müsaade etmeyerek beni kendine daha çok çekmişti. Ne yapmak istediğini anlamak için suratına baktığımda onun keskin bakışlarının Dilara'ya döndüğünü fark etmiştim.

"Sen hangi hakla benim odama böyle dalabiliyorsun?", sesi bir anda buz gibi olmuştu, sonunda tanıdığım soğuk adam olmuştu.

"Ama efendim..."

Arda onun çaresiz bakışlarından hiç etkilenmeyerek sert bir sesle "Eğer seni şimdi kovmamı istemiyorsan derhal odamı terk et ve benimle nasıl muhattap olacağını öğrenmeden karşıma çıkma" diyerek resmen sesli bir şekilde onu şirketten değilse bile odadan kovmuştu.

Dilara'nın gözleri dolu, ne diyeceğini bilemez bir halde sadece birkaç saniye gibi kısa bir süre öylece kalıp Arda'ya "Özür dilerim" dedikten sonra odadan çıkmıştı. O pisliğin yerinde başka bir kadın olsaydı bu duruma sinirlenip Arda'ya çıkışırdım ama konu bu kızsa kocamı tebrik etmem lazımdı.

Dilara öyle sinsi biriydi ki, ben burada karşılaşmamızın tesadüf olmadığından emindim. Belki iyi niyetli, saf bir insan onun, her bilgisayar mühendisi gibi burada çalışmak için can attığını ve o yüzden buraya başvurduğunu düşünüp içini rahatlatabilirdi ama ben asla safı oynayıp Dilara'yı hafife alamazdım. Bu kız buraya girdiyse mutlaka aklında planları vardı ve ben o planları gerçekleştirmesine izin vermeyecektim.

O çıkınca Arda yine keskin dönüşünü yaparak şefkatli gözleriyle bana baktı. "Arkadaşın mıydı?"

Arda'nın bu basit sorusuyla bile ürpermiştim. Yüzümü ekşiterek "Allah korusun, onunla arkadaş olunur mu ya!" dedim.

"O zaman neden bu kadar düşüncelisin?", adam her bakışımın anlamını biliyordu tabi!

"Dilara Mert'in eski sevgilisi", Mert'in adını söylediğim anda tüm kaslarının gerildiğini hissetmiştim. Mert Amerika'ya gideli neredeyse yedi ay oldu ama adı bile Arda'yı sinir etmeye yetiyordu.

"Dilara'yı Mert'in eski sevgilisi olduğu için mi sevmiyorsun?", yuh ama ya, adam hala beni Mert'ten kıskanıyordu!

"Hayır canım o yüzden değil tabi ki. Ben sana kilolu bir kız olduğumu anlatmıştım hatırladın mı?"

Arda bir süre konuşmadan gözlerime baktıktan sonra "Sana hakaret eden kız, Dilara mıydı?" diye mırıldandı. Sonunda mantık çerçevesinde düşününce doğru sonuca varmıştı.

İnanmaktan VazgeçmeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin