Bölüm 8

71.7K 3.7K 292
                                    


İnstagram: pembekalemhikayeleri

**

Sonunda üç buçuk aydır hayallerimi süsleyen o an gelmişti ve partiye giriş yapmıştım. Fakat her ne kadar bunu aylar öncesinden planlasam da çok korkuyordum, dış görünüşüm değişse de ben yine aynı Elif'tim. Yanımda duran Miray bunu anlamış olacak ki elimi tutup beni Kaan' a doğru yönlendirdi.

Kaan'a doğru yürüdüğümde göz göze gelmekten kaçınıyordum, başımı kaldırıp gözlerine baktığımda gözlerinde hem şaşkınlık hem de biraz kızgınlık vardı. Açıkçası bu beni korkutmuştu; Kaan neden kızgın gibiydi ki? Adımlarımı hızlandırıp hemen yanına gittim, bu kızgınlığın nedenini öğrenecektim.

"Merhaba Kaan?".

"Merhaba Elif, görmeyeli baya değişmişsin bunda Miray hanımında katkısı var galiba" dedi, yine kızgındı.

"Kaan ne oldu ki? Neden kızgınsın?".

Kaan başını arkaya atıp derin bir nefes aldı. "Elif sana kızgın değilim zaten olamam da ama neden böyle bir şeyi benden gizlediğini anlamadım"

"Bilmiyorum sadece başaracağımdan emin değildim, o nedenle herkese söyleyip başarısız olunca da rezil olmak istemedim" dedim.

Kaan elini kaldırıp çenemi tuttu yerde olan gözlerimin gözlerine bakmasını sağlayıp "Elif ben herkes değilim ve bana hiçbir şekilde rezil olamazsın. Ayrıca her ne kadar beni bu olaydan uzak tutsan da senden iltifatımı esirgemeyeceğim; bugün çok güzel olmuşsun" deyip alnımdan öptü.

İşte bu benim sevdiğim Kaan'dı, ben de ona gülümsedim sonra arkasında bana bakan Mert'le göz göze geldim. Mert'in gözlerinde de bariz şaşkınlık ve tebessüm vardı.

Mert'e doğru yürüdük, yanında tabi ki Dilara da vardı.

Dilara'nın gözlerindeki şaşkınlık görülmeye değerdi işte bunun için ben bu kadar plan yapmış ve sonunda istediğimi elde etmiştim.

"Elif seni tanıyamadım" dedi, sesinde galiba biraz kıskançlık vardı ve bu keyfimi daha çok yerine getirmişti.

"Elif hoş geldin, çok güzel olmuşsun" dedi Mert ve Dilara'nın kızgın bakışlarının hedefi oldu.

Dilara tam bir şey demeye hazırlanırken arkadan ekibimizin dördüncü üyesi Deha geldi. Bir anda beni görünce şaşırdı ve sonra gülümseyip "Elif hanım bugün çok güzelsiniz, gelin sizi partinin sahibi arkadaşımızla tanıştırayım" deyip kolumdan sürüklemeye başladı. Bir an şaşırsam da sonra arkamdan gelen Kaan ve Miray'a bakıp gülmeye başladım. Deha hem çok yakışıklı hem de bir o kadar eğlenceli bir çocuktu. Onunla sohbet eden bir insanın sıkılması mümkün değildi.

Deha'nın arkasından sürüklenirken bir anda durduk. "Elif bak bu Eymen ve aynı zamanda partinin sahibi."

Deha'nın tanıştırdığı  çocuğa döndüm, hayır çocuk mu dedim ben önce bu bildiğin bir adam hem de nefesleri kesen bir adamdı. Nefesimi kesmesi yakışıklılığında değildi, tamam yakışıklıydı ama artık Kaan ve Mert sayesinde yakışıklılara karşı bağımlılığım olmuştu. Bu çocuk da başka bir şey vardı, gözleri mavinin en korkutucu tonundandı.

O bana bakarken bir anda konuşma gereği hissederek "Merhaba Eymen tanıştığımıza memnun oldum, partin çok güzel" dedim heyecanımı bastırarak.

"Teşekkür ederim Elif, ben de tanıştığımıza memnun oldum. Kaan bana çok iyi bir yazar olduğunu söyledi ama bu kadar güzel bir yazar olduğunu tahmin etmiyordum" dedi, açıkçası Kaan'ın benden ona bahsettiğine, onun bunu hatırladığına ve de en önemlisi bana resmen iltifat ettiğine çok şaşırmıştım.

İnanmaktan VazgeçmeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin