Tanıtım/Alıntı

195K 4.9K 527
                                    

Multi medya: Elif
******

Not: Bu benim ilk hikayem ve acemilikler oldukça fazla var. Ona göre okuyun. Sonraki hikayelerimi okuduysanız, farkı zaten göreceksiniz. 😄
***

Aynanın karşısında kendime çeki düzen verirken biraz sonra yaşayacağım heyecana da kendimi hazırlamaya çalışıyordum. Koskoca bir yıl çabucak geçmiş, sonunda eleme günü gelmişti.

Hayatta ne olursa olsun hep bardağın dolu tarafını gören bir insan olmuştum. Asla umutsuzluğa kapılmadım, hep bir çıkış yolu aramıştım. Biliyordum çünkü; eğer ölmediysen en kötü anlarda bile bir yol bulursun, çünkü hala hayattasındır. Ben hep umut ettim; iyi bir yazar olmayı diledim, sonsuz bir aşk bulmayı diledim, asla beni satmayacak, ne olursa olsun yanımda olacak dostlara sahip olmayı diledim. Ve bu üç ayrı dilek, tek bir şey sayesinde gerçek olmuştu, "The Writers". Herkesin hayal edip de kavuşamadığı şeylere ben bu yarışmaya sayesinde kavuşmuştum. Tek bir an, tek bir cesaret kırıntısı bunu gerçekleştirmişti ve o parçalar artık birleşip benim yeni cesur dünyamı oluşturmuştu. Ben artık daha cesurdum çünkü yanımda güvendiğim, sevdiğim insanlar vardı ve ben onlar sayesinde asla yıkılmazdım; zaten yıkılsam bile onlar toparlarlardı.

***

İnanmaktan VazgeçmeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin