I must change it

80 9 2
                                    

Mladý chlapec se potuloval školníma chodbama. Opřel se o škříňky a čekal, až zahlédne Flashe. „Copak nulo?“ ozval se u něho jedovatý hlas jeho spolužáka. „Nejsem loukta, ani fackovací panák“ zamračil se Peter. „Ale no tak Petee“ zasmál se a jemně do něho šťouchnul. „Tak to dokaž, nemáš na to, mne zmlátit“ napřáhl se pro první ránu, ale Peter Flashovi uhnul. Obešel ho a zaklepal na pravé rameno. „Jak?“ nechápal. „Mám na to“ špitl Peter.

Rvačka netrvala dlouho, Peter byl přesvědčený a tak se pouze Flashovi uhýbal a sem tam mu nějakou vlepil. Byl opatrný a nepoužival svou velkou sílu, jako při rvačkách.

„Vždyť se jen uhýbáš, dokaž mi, že nejsi loutka se kterou si mohu dělat co chceš“ pokrčil rameny Flash. „Já....“ byl v pasti, jestli měl být stejný jako on, mohla ho zaslepit zlost a byl by pak jako Flash. To ne, nemohl.

„Já to říkal, že na to nemáš!“ strčil naposledy do Petera, který spadl na zem. Byl mírně omlácený, ale rány ze včerejška ho pořád bolely, nutili ho zůstat dole. Sklopil hlavu k zemi „Musím to změnit, prostě musím!!“ řekl, aby ho Flash slyšel. „A jak pak to chceš provést?“ zasmál se. Kluk s hnědými, kudrnatými vlasy a oříškově hnědýma očima se opět postavil.

Došel k Flashivi a jednou velkou ranou, skončil jeho šikanátor na zemi. „Nenechám se sebou vláčet“ zakroutil hlavou, ze země si vzal svou školní tašku a vyšel z budovy, která se jmenuje škola. Se sklopeným pohledem, procházel kolem studentů či jeho spolužáků. „Petere?“ ze zadu ho objala. „Jsi v pořádku? Vím, že to nebylo lehké, ale...“ starostlivě si ho prohlédla. Pak se jen usmála a za límec jeho fanelky si ho přitáhla do polibku.

Ruku v ruce si to vykračovali přes park. Oba se usmývali. V Queensu byl prozatím klid. Nic jiného než loupeže a přepadení jste tu mohli najít. Ale i přesto to Peterovi nedalo a měl strach, že tohle pohodlí brzo skončí. MJ byla jediná opora, která mu to vyvrátila, že se nic hrozného nestane a i kdyby ano, tak on si s tím rozhodně poradí....

Jsem tu zase, tak ať se líbí. Wow konec se pomalu a jistě blíží, i když už jen tři kapitoly do konce. Nebojte, snažím se napsat i pár kapitol u druhého dílu napřed. Takže, než vyjde poslední, měla bych mít něco přichystaného.

(PS: druhému dílu se moc věnovat ze začátku nebudu, jelikož budu tento příběh opravovat od chyb a překlepů. Takže bude probíhat korekce. Po ní se do druhého dílu pustím s plnou chutí😘🙏💋💗)

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now