Ať je to noční můra

303 34 4
                                    

Hlas. Ozvěna. Tma.

Vše se vlévalo Peterovi do hlavy. Slyšel hlasy, jak z minulosti tak i Hillův. Chtěl si dlaně přiložit na uši, ale nemohl. Ta bezmoc, vyčerpanost a zmatenost, byla tak nesnesitelná.

Látka už vyprchala z Peterovi mysli. Vzpomínky se rozplynuly a on se ocitl uprostřed tmy. Hlasy se tříštily o neviditelné stěny. On se nemohl pohnout. Hill mezitím se smířil, že ho zabil. Nevěděl nic. Kde je project? To jedině Peter věděl. Ale ten byl mrtvý.

Jen jak ho odvázal a vše zbalil, naposledy se podíval na něj. Nechal ho tam ležet. Tentokrát na zemi.

„Nemůžu uvěřit, že byl celou tu dobu Spider-man" hlesne neuvěřitelně May. „Jo to byl" odpoví ji Tony. „Vlastně vše dělal pro naše bezpečí, všech kvůli Hillovi" zase se prodrala na povrch smutná nálada. „Peter byl vždy silný a odvážný, nemůžu tomu prostě uvěřit, on...." podívala se na Tonyho. „Budete se s tím muset smířit, tak jako já" hlesne a radši se zase napije whisky.

Dveře se rozrazí. V nich stál Hill, směřující k May. Tony nemlhl nic udělat, když mu Peter zablokoval možnost boje. „Nechte ji být" křikne, snažící se May zachránit. „Chci jen vědět de je ten project, protože Peter pod jednou látkou bohužel umřel" při posledním slově se zamračí, ale zase vykouzlí kamenný výraz.

Teď to bylo jasné. „Já nevím" řrkne May. To Hill hned přiloží ostří k jejímu krku. „Zopakuj to? Musíš to vědět" Stark se snažil něco dělat, ale nemohl. „Já to nevím, opravdu" rozhodně řekne, čekající na smrt.

„Fajn, pozdravuj ho" zasměje se. Lehce se ostří dotkne její kůže. „Co to má...." spadne na zem. Rozhlídne se kolem. „Nový hrdina? To jsou ale věci" pomyslí si Hill nahlas.

Všichni doufají v hrdinu, který de objeví zachránit obyvatele. Stark začal vidět odhodlání, v něčem se ten hrdina podobal někomu. Jen kdyby věděl kde to viděl. „Tak se ukaž!!" postavil se na nohy Hill, kolem sebe máchající s nožem.

„Necháš je být, a nejsem nový" vynoří se ze stínu Peter. Jeho výraz byl naštvaný. „Ale jak?" podivý se. To však už leží na zemi. Pak je spotán do pavučiny a nakonec odevzdán policii.

„Petere" vpadne mu do náruče May. „Vše bude dobrý" odpoví ji a Starkovi zruší čip bez možnosti boje. „Jak jsi to přežil?" optá se Stark. „Když jsem byl malý, máma mne proti všem látkám očkovala, pro jistotu říkala, kdyby náhodou to bylo jedovatý a tak dál" mávne rukou a po dlouhé době si sedne na gauč.

Další je tady. Zítra nový trailer na mém YT kanále: Lady Crazy Ver

Nový trailer k této knize😅

Tak snad se mi to podaří😊😎😉😅😇🤗

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz