Valentýn

97 9 2
                                    

Sluneční paprsky se opíraly o čerstvé napadaný bílý sníh, který se díky slunci třpytil na ulicích Queensu. Vrstvu bílého sametového třpytivého sněhu  poškozovali lidi, zrovna procházející a projíždějící auta. Na zádech tašky ze školy a na sobě teplé zimní bundy, nedali by se ti tři přehlédnout. Byl Valentýn a Peter si díky tomu to svátku neodnášel žádné modřiny od Flashe. Šel se svými kamarády a očkem pokukoval po MJ, která byla na Nedovi levici. „Co s tím všichni maj? Vždyť ke to jen Valentýn“ povzdechl si, když spatřil výzdobu v parku. Na opadaných, zasněžených stromech visely srdíčka a červeno-růžová světýlka. „Souhlasím“ zabručela MJ. Peter nejistě přikývl a své myšlenky na to, že by jednou byl s MJ pod zrovna tak to ozdobeným stromem, zahodil za hlavu.

Kolem nich se procházely zamilované páry a nebo pár zamračených dědků, kteří se jen na celý svět mračili. „Já jdu domů“ ozval se Ned, jen jak procházeli kolem jeho uličky. „Jasně, měj se“ objal se s ním Peter a udělali svoje gesto. „Čau“ křikla s mávnutím MJ a dál pokračovala. Celou dobu nepromluvili ani jedno slovo. „Já taky jdu...“ odmlčel se Peter. „Chceš doprovodit?“ při této otázce se ji hrnula do tváří červeň. Sklonila k zemi hlavu, aby tak schovala červeň. „Jak chceš“ špitla. Nečekala nějakou jeho odpověď. „Rád“ usmál se, ale touto odpovědí se začala MJ více červenat.

Seděla pod tím stromem, kdy kdysi dávno šli s Nedem a Peterem. Ten okamžik kdy ji doprovodil. Teď tu však nebyl.

Tony přišel pozdě. MJ se teprve vzpamatovávala z úderu.

Druhý den, kdy nastal Valentýn se mlčky vydala pod ozdobený strom, plný srdíček a červeno-růžovými světýlky. Seděla na studené lavičce pod ozdobenými větvemi a potuchu se modlila, aby se Peter vrátil živý. Ale to, že ho má Octavius značilo jen jednu věc. A to tu, že ho zabije.

Naděje odumírala, ale Peter nepřestával bojovat ani doufat, že Otta porazí.

Málem bych zapomněla, že je dnes Valentýn. Jdu s kamarádkou (jenmojeStory) do kina a nemůžu se dočkat, ale na druhou stranu se bojíme, že tam budou zamilovaný páry😅😂

No nic, aspoň je tu nová kapitola na tohle téma😅. Jej já budu mít konečně jarní prázdniny, což znamená hodně vydávání kapitol u spoustu mých knih za den😅 (zase)😘😅😂

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now