Without problem I can't live

87 12 3
                                    

Studený vítr foukal čím dál víc a Peter seděl na střeše jedné z budov. Kolena měl přitáhnutá k sobě a klepal se zimou. Musku pevně držel v jedné ruce. Sledoval zář z města a přemýšlel. Nemohl uvěřit, kolik let se snažil ututlat, že je hrdina. Chovat se ve škole normálně, když to nešlo. Byl vyčnívající z davu a nechtěl do něj zapadnout. Byl by pak jako terč, kdyby se někdo dozvěděl, že to on je Spiderman.

„Nad čím přemýšlíš?“  zeptal se známý hlas za jeho zády. Jeho smutný výraz roztál a on roztáhl ústa do širokého úsměvu. „MJ co tady děláš“ zvednul se a pevně ji objal. „May mi volala, prý jsi utekl a měla strach, že máš rány a modřiny na těle“ přesměrovala pohled jinam. „Já...“ přerušila ho. MJ přešla k okraji budovu a sedla si, Peter vedle ní. „Chápu tě, je to těžké, ale tyhle bitky, kde nic neděláš a Flash do tebe mlátí, musí přestat. Bere ti to energii a jak pak máš zachránit svět?“ nadzvedla obočí a čekala na jeho reakci. „Máš pravdu, ale není to tak lehké“ pohled sklopil pod sebe. Sledoval projíždějící auta a chodící lidi pod nima. V tu ránu jako by se nahnul až moc a on padal. Nic nefungovalo, ani metače. Místo toho se do něj pustila ostrá bolest z ran. „MJ...“ křičel, ale nic. Ona tam jen tak stála. Postavila se a začala se smát. „Probuď se...“  když dopadl na zem, vyměnili si strany. MJ padala a on ji nemohl pomoct, nic neudělal, jen sledoval jak padá a pak kdy ležela na silnici.

„Petere probuď se“ zatřásl s ním Stark. Musel usnout na střeše. Klepal se zimou, v očích slzy z té noční můry. Hned se vrhl Tonymu do náruče. Byl v šoku, když se mu opět zavírala oční víčka a jeho strach z noční můry nemizel. Naposledy co si Peter pamatoval, bylo to, jak ho někam Tony nese a pak pokládá do postele.

Tak jsem zpět. Tuhle kapitolu jsem celou napsala za jednu velkou přestávku, takže se omlouvám za chyby a překlepy v knize. Až bude u konce, bude teprve pak probíhat korekce.

Zase příště....
vaše Ver💋👅

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now