Odmítnutí

92 11 6
                                    

Přes hlavu nataženou kapuci, procházel kluk ulicí. Jeden pán ho zastavil. Byl t opošťák. „Ahoj.....“ zapřrmýšlel se. „Jsi Peter, že?“ ukázal na něj. Peter pokýval hlavou na souhlas. „Super. Mám balíček pro May, mohl by jsi jí to dát?“ další kývání halvou. Nadechl se a vstoupil na schodiště. Kapuci si stáhl do úrovně očí.

Zazvonil. Slyšel jak zvonek vyzváněl uvnitř. Pak i náhlé kroky, víc než jednoho člověka. Bylo jich snad.... Peter předtal počítat. Dveře se totiž otevřeli. „Co potřebuješ chlapče?“ zeptala se May. Nádech, výdech, nasadit hrubší, prostě jiný hlas. „Vaše objednávka madam“ sklopil pohled k zemi. Natáhl ruce k ní i s balíčkem. „Tak počkej. MJ, mohls by jsi mi podat peněženku?“ křikla. „Ale jistě May“ ozvala se. Peter nastražil uši. Když přišla ke dveřím, zvedl pohled. „MJ?“ pořád mluvil hrubším hlasem. „My se známe?“ pokrčila jedno obočí. „No vlastně“ jen jak měl volné ruce, sundal si jednou rukou kapuci. „Pane bože Petere“ všichni si zakryla ústa. Zaregistroval i Happyho a Starka.

May ho vtáhla do objetí. „Můžu s tebou mluvit?“ otočil se na MJ. Kývla hlavou a přešla k jeho pokoji. „Uvažoval jsem. Myslím si, že....“ přerušila ho. „To je v pořádku, chapu to, byl jsi jen pouhá loutka.“ „To možná ano, ale mám to nebo můžu to mít pořád v sobě. Prostě se bojím, můžu ti ublížit“ přerušila ho. „To zvládnem, neublížíš mi. Najdeme protilátku“ pohladila ho po tváři. „Ne MJ. Promiň, jen tebe a ostatní chráním.... Přede mnou“ sklopil pohled. „Ale.... Dobře jestli to tak chceš. Dej vědět, my najdeme protilátku“ otočila se na patě. Chytil ji za paži a přitáhl k polibku.

„Co to mělo být?“ zeptala se. Jiskřičky se jí v očích blízkaly. „Nic jen. Loučení, když tě zabiju“ zasmál se. Oči mu tmavly, byl to zase Black-spidey. „Petere bojuj s tím“ křikla. Všichni se otočili jejich směrem. „Ne, já nevím“ chytil se za hlavu. Vyskočil oknem a odskákal pryč.

Zabouchl za sebou dveře. Byl do zdi hotelového pokoje. Byl naštvaný. Kopl do stěny a zase. Pak to zkusil pěstí. Srdce, cítil jak se mu trhá na kusy. Nevěděl co to mělo být, ale rozhodně to bylo nebezpečné. On byl nebezpečný. Právě odmítl MJ a pak i ona jeho. Opřel se zády o zeď. Brečel. Slzy nedokázal udržet. Udělal něco hrozného. Dlaňmi rukou se plácl do čela. Sjel s nima až ke krku. Mírně zatlačil. Měl chuť se zabít, ale nevěděl to jistě.....

Čauky. Dalšíííí po menší pauze. Snad se líbí. No hodlám to nějak vylepšit, tak uvidíme kam se až dostaneme.😇🤗😅 A jak dlouho tato bude pořád na světě. Mám vás ráda😘

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now