Nechoď za mnou

91 12 2
                                    

„Petere, to bude dobré, neboj“ přistoupí k němu opatrně blíž dívka. „Proč si myslíš? Vždyť sama jsi naletěla na jednoduchý trik“ zasmál se Peter. „Jeho oči“ podotkne Ned. Byly černé víc než noc. Po jeho krku se táhly žíly napuštěné černou barvou. „Tak co? Byl, ale taky pro koho? Pro vás“ ukáže na ně. „Dvě mouchy jednou ranou a pak schází pouze May, Happy a Stark“ zasměje se. „Ani náhodou, teď už ne“ vystřelí pavučinu dívka a kopne Petera do břicha. „Jsem jiná, ne vyplašená dívka“ stoupne si pevně. „Neřekl bych“ podkopne ji nohy, MJ však vyskočí a tak se výpadu vyhne. Vystřelí další pavučiny a tím Petera přilepí k zemi. „Učil mne ten nejlepší...... Ty“ založila si ruce na hrudi. „Myslíš si?“ vystřelil jednu z černých pavučin a MJ schodil na sebe. „MJ a co třeba pusa, mohla by ho z toho dostat“ navrhne Ned. „Dobrý nápad. Děkuji za příležitost“ usměje se dívka a políbí kluka.

Nasadí si černou masku. MJ odhodí stranou a začne se smát. Čeho si však už nikdo nevšiml, bylo toho, že Peterovi žíly na krku, které se mu táhly po těle začali ustupovat.

„Tak nás už zabij“ křičela MJ poražená s Nedem přilepenana zdi. Peter natahoval ruku s nožem a těsně u břicha se zarazil. „Jjjjá nnnemmmůžžuu“ koktal a přitom upustil nůž na zem.

Černé pavučiny se trhaly, spíše se měnily v prach a jen jak oba byli volní, přešli k Peterovi. Klekli si a snažili se mu pomoct. Peter se držel křečovitě za hlavu a pořád něco řval, slova ale z úst nevypouštěl. Ohňostroj pořád zářil na obloze.

Pak se na okamžik zvedl. „Petere pamatuješ si něco?“ zeptal se opatrně Ned. „Jo pamatuji“ „I tu přeměnu, že si chtěl zabít Starka a MJ a pak i mne?“ poznamenal. Peter pokýval hlavou. „MJ....mrzí mne to a....“ přerušila ho. „Jak jsi jen mohl“ vlepila mu facku. V očích mladého kluka se objevili slzy bolesti, kterou způsobil osobě, kterou miluje. „Nechoď za mnou“ řekla důrazným tónem a Neda s sebou odtáhla pryč od něj. Peter si sedl na lavičku a zahleděl se do dálky. Zavřel oči a zakroutil hlavou. Pouze tak držel emoce. Nemohl uvěřit co provedl.

Věděo, že si MJ myslí, že to není on, ale ten který býval. Pokus z Octaviovi laborky. Který mýval v krvi vir venoma a choval se šíleně. Zle. Byl sám zlo.

Nadával pouze sobě. K němu si přisedla postarší žena....

Hi guys

Tak je tu. Mám dnes narozky, ale ti není hlavní. Chtěla jsem něco napsat. Taky se omlouvám, že bůch ví kdy vydám speciál na Nový rok. Možná to bude až za rok. Co já vím. Kdyby někdo chtěl vědět, mírně o co půjde (mám trailer k té knize na YT kanálu (Lady Ver) bude to Irondad/ Spiderson, Jednodílovka)

Užívejte posledních pár dní volna...😘😍❤😭

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEDonde viven las historias. Descúbrelo ahora