Přežiju nemožné

585 43 7
                                    

Provaz rozvázal, ruku dal před sebe a vystřelil pavučinu. Zachytil se o budovu. Teď Stark. O jeho oblek se zachytila pavučina. Peter skočil jinam a Starka vzal s sebou. Tak mu zachránil život. Muži po nich stříleli, ale netrefili se. „Díky kluk“ ozval se Stark. „Rodiče i strýček jsou mrtvý a říkali mi, že přežiju nemožné“ usmál se.

„Proč tě chtěl zabít“ zeptal se Stark. „Mí rodiče vynalezli jeden projekt. On ho chtěl, ale oni mu nedali. Tak je zabil, ale ja s ním utekl, jelikož mi ho dali. A teď mne chce zabít, jako kdysi aby získal ten projekt“ dořekl Peter. „Dobře. Teď je musíme zneškodit, dobrá“ kývl na souhlas. „Víte jak se jmenuje?“ zeptal se ho tentokrát on. „Nevím“ odpověděl mu. „Jmenuje se Klaus Hill největší vrah. Policie ho nemůže zatknout, jelikož se vždy z toho vymotal. Jaksi si najal Flashe, aby mne zmlátil a dovedl k němu. Takže lůjdem podle mého plánu“ ušklíbl se Peter.

Vyšel na plochu. „Dám vám ten projekt jen když se zabijete? Nenene. Když se přiznáte na policii. Za smrt Lilly Parker a Willa Parkera. Rozumíte?“ křikl na střechu ze zdola.

„Ne. Ten lrojekt by byl pak zbytečný. Chceš to po vrahovy, to ti nevyjde“ křikl nazoět Hill. „Já vím, proto jsem odváděl pozornost“ vystřelil pavučinu, která se zachytila na Hillově oblečení. Prudkým švihem ho strhl na zem, kde ho chytil do pavučiny. Tony mu tam házel ostatní muže.

Díky tomu, že začal mluvit, si ani jeden nevšiml, že Stark vylstěl do vzduchu a ztratil se v mracích. Čekal tam na pokyn od Petera.

Peter je přilepil pevně na zeď s dopisem pro policii, aby na ně měli co udat. A  to smrt jeho rodičů. Stark ho vzal na Stark Tower do jeho pracovny za Nedem. „Nede“ řekl do ticha místnosti. „Petere, ty žiješ, díky bohu“ objal ho tak pevně, že ho málem uškrtil. „Teď zjistit poslední věc“ řekl Peter. „Proč pro Hilla pracoval Flash“ dořekl svou větu. „Pomůžu vám“ nabídl se Tony. Ještě to bude muset vysvětlit May.

Čtvrtá/pátá kapitola za jeden den. Úplný rekord. A to jen na přání, tak třeba zase někdy to vyjde takhle nabitě super.

Jak už jsem zmiňovala Sara18999 nech i tento příběh ukončit, takže se neboj. Ale to že se ho budu pokoušet zabít tak to tu bude😅 Třeba i zemře, kdo ví😅😎😊😘

Tu písničku miluju😍 a mám tu i nightcore verzi😉😊

A mám tu i další😅😆😋😁

Pro jistotu pokus by se vám to tam nahoře neukázalo jako mně někdy tak je tady ta písnička😊

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now