Kde...co....ne?

317 32 6
                                    

Rozednívalo se. Peter nebyl doma a May vyšilovala. Tony chodil bez sebe po pokoji. V ruce držel skleničku whisky, které se ani nedotkl.

„Kde je“ vešla do místnosti baštvaná May. „On... Hill ho.... Unesl, zabil... Já nevím, tak mne nechte bejt“ naštvaně na ni vyjede. „Cože?“ přikryje si rukou pusu, spadne do sedačky a vedle  ní i Tony.

Dal na mne čip a zabránil možnost boje“ vysouká ze sebe Stark. „Cože?“ otočí se na něj.

Peterovi oči se pomalu otevřeli. Ale zase je zavřel. Viděl vše rozmazaně, točilo se mu to. „Tak se prober“ bouchl do něj. „Kde....co....ne“ nesmyslně vykřikl. „Kde jsi? Na mém tajném místě. Jsem tu jen já“ zasmál se. „Co se stalo? Jednoduchá odpověď“ přešel blíž. „Trochu poupravená dávka látky. Tu vymysleli tvý rodiče“ chytil mu hlavu. Peter se v tu ránu ohnal. Jeho oči se rozrazily dokořan.

„Z toho se....“ zasekl se Hill. „Co? Nedostanu?“ postavil se Peter na nohy. „Ale i tak....“ ukázal na podlahu. Byla normální bílá dlaždicová, ale Peter ji viděl, jako kdyby se pohybovala.

„Pidle mne i vy, Ned, Mj máte ten čip s ochraným štítem, ale sobě di ho nedal“ hlesl do místnosti Stark. „Panebože, proč to dělal, vždyť není žádný hrdina a....“ stekla ji slza po líci. „Ale je“ nesouhlasil s May. „Proč si to myslíte, za tenhle jeho čin?“ rozmáchla rukama. „Ne to ne. Víte on je..... Spider-man“ řekl až neslyšně. „Cože?“ vykulila oči.

Peter se díval na tu podlahu, pak na zeď, Hilla.... Vše se mu pohybovalo i Hill, který stál na místě. „Nenenene...“ couval dozadu. Nakonec spadl na záda. Neohrabaně se zas postavil. „Ale copak?  Látka působí dlouhodobě“ zasmál se.

Peterovi oči se začali zavírat, až nakonec zase spadl. Nemohl dál, ale rozhodně ho nechtěl zabít. Potřeboval ten project. Dokud ho neměl, nemohl Petera zabít, ale ostatní si to myslet i on mohli.

Vítám vás u další krátké kapitoly. Tak tady to je otevřené. Tak jak to bude dál? Pokud to vyjde, další bude zítra. Dál nevím. Prostě hold mi v tom brání ŠKOLA. Tak to bude zajímavý, protože tohle je 25 kapitlla a má jich být cca 50😅

Tak mne zajímá jestli ho nakonec zabiju😅

Doufá, že ne, ale kdo ví. Tak schválně, zda napíšu dalších 25 kapitol. Klidně můžete počítat😊😄😆😅

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now