In the Hospital

87 9 0
                                    

„Nevidím to moc nadějně" řekl doktor. „Ale vždyť" Tony se zarazil. Pohlédl na Peterovo tělo přes sklo. Viděl jeho rány, hlavně tu krev, která mu už přestávala téct, díky doktorům a sestřičkám, kteří rány čistili a desinfektovali, ošetřovali a snažili se zastavit krvácení.

Tony radši pohlédl směrem dolů a chraptivím, zlomeným hlasem odpověděl „Chápu, utrpěl těžká zranění" odkašlal si. „A jak, že se jmenuje?" pohlédl od papírů doktor. „Spiderman, jméno nikdo nebude znát, i kdyby umřel" odvážila se ke slovu MJ. „Dobrá, vy asi nevíte co se stalo..." svůj pohled přesměroval k papírům. „Ani ne, bojoval a když jsme dorazili, tak spadl a bouchl se o hlavu" sklopila pohled.

„Jeho zranění jsou opravdu velmi těžké, zvlášť nás děsí, že mu vždy ošetřené rány, znova začnou krvácet" pohlédl na ležícího, skoro mrtvého Spidermana alias Petera Parkera. „Můžete na chvíli" pobídl ty dva doktor a někam odešel k recepci.

Oba dva vešli do pokoje. Byl v jiné nemocnici, ale i tak se nikomu nedařilo ho držet při životě. „Kruci" kopl nohou do židle. „Ton" hlesla MJ. Seděla na jedné z bílých nemocničních židlí a pohled upírala na ležícího Petera. Po jeho ruce, od zápěstí nahoru, lezla hmota. Černá, lepivá, natahující se. „Podívej" ukázala na podivnou hmotu. „Je stejná jako měl ten kluk, no ten..." luskl prsty. „Flash, aspoň myslím" pokývala hlavou. „Kus se musel přichytit na Petera" špitl Tony. „Ale co teď?" vstala. „No očividně ho to zabíjí, ale kdyby chtěl, dokázal by udělat to, že by ho ta hmota, ten symbiont obalil, jako Flashe, mohl by ho zachránit" Tony svěsil hlavu. „Může ho to, ale zabít Tony" vyjekla MJ. „Já vím, ale i tak umírá" pevně sevřel jednu z Peterových dlaní.

MJ si přisedla z druhé strany, chvíli mlčky sledovala podlahu, než se odvážila svůj pohled zvednout a přesměrovat ho na ležícího Petera. Chytla jeho volnou druhou ruku a přiložila ji blíž k jejím ústům.

Hey guys I'm back. No vítám vás tady znova. Snad vás tato kniha neomrzela😅, i když.... (Blíží se konec, že😭🤔)

Jsem asi fakt divná, ale jelikož jsem neměla jeden čas nápady, pak jsem neměla čas, byla jsem nemocná a další normální věci... Tak jsem se rozhodla tento příběh ukončit, tehdy, až dopíšu poslední kapitolu. Což bude asi tak cca 100 kapitola?🤔😅
No, ale nezoufejte, jelikož toto je 83, tudíž 100 je za rohem, tak mám menší překvapení, které se dozvíte, až v konečné kapitole😘

I love you guys💞

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now