Zápas

269 32 2
                                    

„Petere to bude dobrý, Tony je silný, on se z toho dostane“ šeptne Happy do místního ticha. Dostalo se mu jen mlčení. Následné zavrzání dveří, při jejich otevíraní. Peter vplul na chodbu a zavřelza sebou dveře. Jeho svěšený pohled budil negativitu. Mířil k východu a dupající běh za ním, spolu s křikem Happyho nevnímal. Přivolal výtah a nastoupil do něj. Zpod rukávu fanelky vytáhl náramky. Než dojel do přízemí, zhluboka se nadechl. S pochmurným úsměvem vyjde ven. Zaleze do stínu popelnic v úzké slepé uličce. Oblek z náramků ho pohltí a on vyskočí na zeď. Teď jako místní hrdina Spider-man, leze na střechu jednoho menšího panelového domku.

Silný vítr udeřil do jeho hrudi. Mírně se zakymácel, jak neměl rovnováhu. Vystřelil další a další pavučinu. Houpal se na určené místo. Věděl co dělá. Aspoň to tak vypadalo, ale pravda byla jiná. Myšlenkama byl jinde, nestál pevně na zemi. Nic neměl promyšleného jako Hill. „Konečně jsi tu“ ozval se. Čekal na daném místě. Úsměv do všech stran. V ruce držel jakousi lahvičku. K tomu byla injekce. Peter hnd pochopil, že mu jde víc o život než si myslel.

Nad jejich hlavama se objevil vrtulník. Novinářka popisovala tuto situaci. Kameraman vše natáčel. Vše bylo v Peterových rukách, ale pro občany to bylo ve Spidermenových rukou. Tíha celého Queensu, světa byla na patnáctiletém klukovi. Jeho vzor Ironman je v nemocnici a on stojí naproti jeho skoro vrahovi.

Začal boj. Bez mluvení, ani jedno slovo nepadlo. I novinářka držela jazyk za zuby. Všichni sledovali tuhle parádu živě.

Happy něco zamumlal. „Já ji zapnu“ došla k televizi May a zapla ji. Hned na ně vyskočily zprávy. „To je Peter“ vydechne May. Happy jí včas chytí.

Jedna rána a hned druhá. Teď oplata. Tak to tu chodilo. Oplácely si rány, odvracely je. Snažily se každý toho druhého unavit. Marně. Jen se oba vyčerpávali. Hill padl na zem. Peter chvilku váhal. Je to jen jeho nepřítel. Naprosto zapomněl na tu injekci.

„Musíš se vzbusit Tiny, musíš mu pomoct. Notak. On to nrzvládne. Je až moc silný. Peter Hilla nepřemůže. Tak se už kruci probuď“ uhodil pěstí do stolku. „Nerozčiluj se“ přešla k Happymu May. „Musím, on tu jen tak leží a Peter, který v něj dává velkou důvěru je venku. Projel jsem Hillovy složky. On se učil snad vše, tak aby přesvědčil či zabil Petera. Je až moc dobrý. Využívá ho, má vše promyšlené aPeter má hlabvu jibde, kvůli nám, Tonymu, ostatním. Visí na něm tíha města, světa
A co Tiny. Leží tu a nepomůže mu“ pivzdechne si Happy.

Peter váhá, ale nakonec Hillovi podá pomocnou ruku. „Jsi až moc naivní“ odmlčí se Hill. Vyndá injekci, kterou hned zapíchne Peterovi do ruky. Přímo do žíly a celý obsah do něj dá.

„Panebože, Peter“ ukáže na televizní obrazovku Happy. May se hned otočí. Všichni již vidí padajícího Petera/Spidermana k zemi. „Petere....“ vykřikne May.

Tak je tu další. Snad se líbí, no určitě XD. Takžebjak to je. Chci stihnout další tři až pět, čtyři kapitoly do Halloweenu. Halloween speciál. Muaí mto nějak zas vymotat a dát Halloween speciál. Tolik práce, ktera mne baví. Tak snad to dám do 31.10. 2019.

Jo měl by vyjít Halloween speciál, nová kniha. Jménem Trick or Treat.  No bude i přesahovat Halloween, ale vydám ji 31.10. 2019

No jinak bude i Vánoční speciál. A dám sem brzy jinýho padoucha, už vím jakého.

Mějte se.

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEKde žijí příběhy. Začni objevovat