Hrdina se vrací

203 19 2
                                    

Z oblučeje a těla mu tekla krev. Chtěl se postavit, ale místo toho zas spadl ba záda. Doplazil se ke zdi, se kterou se opřel a díky ní se nějak postavil. Před očima mu běhali černé šmouhy, než si všiml, že to jsou utíkající kluci. Následně však i zaměřil jiné lidi. Mírně se mu obraz zostřil a on poznal, kdo sotjí před ním. Byl to Otto.

„Ahoj Petere" usmál se s tónem výsměšným. Peter na nic nrváhal a začal boj. Pořád padal, nedařilo se mu ho ani jednou praštit. Jeho ruka narazila do železné pevné kovové ruky, tedy spíš chapadla. Hned se za ní chytil. Tak ho bolela. Byla to stále lepší bolest než kdyby byla ruka zlomena.

„Marně se snažíš" zasmál se. „Proč? Já nejsem mí rodiče" zněl zoufale. Nemohl, jen tak tak stál na svých nohách. „Ale pořád někdo z Parkerů, ještě mi zbývá tvá teta, pak bude celá Parker rodina smazána" další jeho smích. Jeden útok, který zasáhl Petera. Ten se sesypal na zem. Nemohl vstát, vzdal to. Nemělo to cenu.

Zvedl hlavu k nebi. „Omlouvám se, moc se omlouvám tati, mami, strýčku Bene" ukápla mu. „Celému rodu Parkerů" další mu stékala po tváři. „Cože si to říkal? Já tě neslyšel" nastražil uši Oktobus. „Nic" otočil se k němu čelem.

Jedno z chapadel chytlo Petera pod krkem. Marně sebou škubal a snažil se vyváznout. Ruce tlači od sebe, aby mohl aspoň dýchat, jelikož díky tomu, mírně povolil stisk chapadla.

„Marně se snažíš, jen plýtváš svou energii" prokroutil očima Octavius. „Stejně mi je to k ničemu" odvětil mu.

Stisk sílil a Peterova snaha byla zbytečná. „Proč jsi mne neposlouchal Tony" hlesl. Oktobus ho víc natlačil na zeď. Stisk ještě víc zesílil. Slza, která zrovna tekla Peterovi po tváři, se změnila do červena. Začali mu téct krvavé slzy. Kašlal krev. Teď byl jeho konec. Ale po kolikrátý to zde je napsaný? Několikrát.

Cítil smrt na jazyku, poté i po celém těle. Zavřel oči. Jeho dech ustal, poslední krvavá slza stekla. Octavius ho pustil. Se smíchrm odešel. Po nějaké době uslyšel trysky. Museli patřit Tonymu a hlas, který promluvil, tomu odoovídal. „Ne, Petere...." cítil žhavé studené slzy, které byli slané a patřili Toynmu. Jeho zlomený hlas nasvědčoval, že se dalšího slova nezmůže.

Ale jakto, že všechno tohle cítil, byl mrtvý.

V tu ránu se chytl za krk. Cítil otisky chapadla, také slzy, které patřili Tonymu, stékaly mu po tváři, kde měl své zaschlé krvavé slzy. Posadil se. Až teď si dovolil otevřít oči. Byl v ulučce, bylo mu jasné, že ho kluci zbyli a on upadl do mdloby. Muselo se mu to všechno zdát. Nikdo tam nebyl a on žil.

Vyšel ven a hned do někoho narazil. „Dávej pozor chlapče" zasmál se starší muž. „Omliuvám se, ale pospíchám domů" usmál se. Tentokrát se stala jen jedna věc. Ta ho vedla jen k jedinému činu. A to k boji, nesmí se vzdát. Rány a bolest necítil, cítil se volný.

Přes hlavu natáhl kapuci a vylezl na střechu. Postavil se. Na chvíli si sundal kapuci. Nechal ať mu vítr čechrá vlasy. Cítil se znova tak svobodný, volný, lehčí, osvěžený.

„Hrdina se vám vrátil Queense" křikl do větru. Jen však otevřel oči, spatřil mířícího Starka, jeho směrem. Stark nedoufal, nevšímal si kam letí, či na koho. Těsně před Peterem se snažil zastavit. Pouze viděl šmouhu, stojící na střeše. Přes slzy nic neviděl. „Tony zastav" křikl Peter. Ale přes rachot větru a zalehlým uším od pláče, nic Stark neslyšel.

Srazil Petera, který už padal dolů. Do hlučné ulice, plné aut.

Hello guys. Takže je tu ještě jedna. Chci vám jen říct, že to bude ještě pokračovat. Nebojte. Snad hste rádi že ti byl jen sen. Jinak víte jak řekne Peter Tonymu v Civil War „Don't tell tante May" tak to bude v další části, lae v jiném pojmu podání, samozřejmně.

Jinak snad se líbí.

Jo a na tohke se podívejte. Je to dost dojemný i ta hudba. Mám to v mobilu a poslouchám to, možná proto píšu takové smutné až moc znepokující konce u kapitol, no nic.

Jo jinak tu máte ještě tu scénu.

Jinak taková mini otázečka. Jaký pkoj se vám nejvíc líbil? (Myslím jaký měl Peter v průběhu Civil war, Homecoming a Far from home)

Wtf? Jsem si nikdy nevšimla, že byl v Civil war naprosto jiný než v Homecomingu.

Jinak za mne se mi líbí v Civil war. A vám?

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now