Zradí tě

107 9 2
                                    

„Tak copak? Měla by ti opravdu důvěřovat?“ pokusila se MJ i Petera rozhodit. Marně.

Peter vytáhl ruku, kterou měl schovanou za zády a vystřelil první pavučinu. „Minul“ zasmála se cat. „Co mám Otto zalubem?“ zeptal se Peter. „To ti neřeknu“ usmála se. „Jak se má Flesh?“ pokusil se o další otázky. Mezitím přemýšlel nad plánem. „Má se dobře a je to Venom“ pislední slovo zdůraznila. „Lidi? Další keteří slouží Ocataviusovi?“ „Nepovím“ dala si jednu ruku v bok a MJ více přitlačila ke spánku pistoly. „Co ty? Tvůj úkol?“ vytáhl solidní otázku.

„Nic moc.... Jen tě připravit o ty, na kterýxh závisíš, jen aby jsi Ottovi předvedl svou opravdovou sílu. Jsi silný či slabý?“ zasmála se. „Jsi jak říkal Flesh? Jsi loser nebk ne? Tak to dokaž?“ zasmála se. Pistoli odendala MJ od hlavy a někam k Peterovu vystřelila.

Tony se otočil k místu kde měl ležet Peter. Nebyl tam. V tom do místnosti vtrhla May. „Co je s ním?“ vyhrkla. „Mysleli jsme si, že je mrtvý i byl na nějakou krátkou dobu. Ale je živý, jelikož se dostal odsuď. Musí mířit za MJ a Balck cat. Volala mu. Vyhrožovala, že MJ zabije, to hi muselo probrat“ chtěl odejít, ale Mayina ruka ho zastavila. „Dejte na něj pozor. He silný, ale dost často si to neuvědomuje a prohlašuje se za slabého“ pustila Starka a pozorovala jak mizí.

„Ubíhá ti čas“ řekla cat. „Takže ji řekni papa, jelikož mne nebaví ji držet“ „Ne počkej, nezabíjej ji“ přiběhl blíž. „Ale no tak, bude mít šanci se zachránit, když v čas zareaguje“ nakloní ji blíž k okraji. Pistoli uklidí do pouzdra. Protáhne si krk. „Poslouchej mne, in tě zradí, Peter tě zradí, nemá cenu oro něj žít. Zradí tě, jasný?“ septne ji di ucha, tak aby to slyšela jen MJ. „Papa“ zasměje se a MJ pustí. Ta padala dolů. „Néeee“ volal Peter. Chtěl ji chytit, ale cat ho zaměstnala bojem. „MJ pusť....“ udeřil cat. „Se, zachraň se, no tak!!!!“ křičel, ale cat ho odhodila od hrany.

Zavřel oči. Udělal salto, vysoké salto do vzduchu, tak že přeskočil cat a padal vstříct pádu a MJ.

Jsem zpátky s další částí. Zachvíli ji konec ledna, to ti rychle uteklo, co?😅

Omlouvám se za chyby a překlepy. Zas příště papapa....😘😇🤗😎

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now