Dark

96 9 0
                                    

„Vím, že to nechceš, bráníš se tomu, ale jestli máš přežít, musíš to udělat. Nech, aby tě ten symbiont zachránil“ šeptala u jeho dlaně, kterou svírala. Jen jak domluvila, na klouby ho letmě políbila a spolu se Starkem se zvedla. „Musíte jít“ otevřeli se dveře od nemocničního pokoje. „Je ti naděje, může jít na sál, když to přežije, zachráníme ho tak“ pokusil se o úsměv. Bohužel doktor věděl, že to nemůže nikdy Peter přežít. Přesto se snažil působit přesvědčivě.

Dvě sestřičky přešly k pojízdné posteli a pevně ji uchopily. Silou vpřed se postel rozjela a ony ji tlačili do nemocničního sálu. 

Znova ti dva seděli na černých prosezených židlí, v chodbě nemocnice. Srdce jim tlouklo zběsile a každou minutou počítali i s tou nejčernější zprávou.

Cítil každý pohyb i dotyk. I světlo, které svítilo nad nim. Nejradši by si rukou zakryl oči, které měl pořád zavřené. Ruce svěšené podél těla, ležící na pojízdné nemocniční posteli. Pořád cítil, jak se mu do kůže vpíjel symbiont. Černá pohybující se hmota, kterou měl Flash, kterou on sám vyrval z jeho těla a teď ji má on. Mohla mu zachránit život, ale jen ho zabíjela čím dál víc. 

Doktor si nasadil rukavice a přistoupil blíž. Jen jak se dotkl Peterova těla, symbiont zareagoval. Z hrudi mladého chlapce vyšel Venom.  A pak.....

....napadl všechny v místnosti. Do jednoho je pozabíjel. Jen jak se vrátil zpět do Petera, otevřel oči.

Byl zpocený, stále se rozhlížel kolem sebe. „Bude z nás dobrý tým“ ozval se symbiont. Načež Peter záporně zakroutil hlavou. „Nebude, nikdy“ vstal a snažil se ho ze sebe strhnout.

Jeden pracovník se dokázal zachránit. Rychle výtahem odjel pryč. Musel vyhledat pomoc, zavolat policii. Peter si ho všiml. Tak jako Venom.

Výtah přijel a otevřel dveře. Kabinka bez zrcadla, poblikávající světlo a kluk peroucí se se symbiontem. I když se dveře otevřeli a on vystoupil, nepřestával svůj boj.

Je tu další. Momentálně jsem nemocná, ano chytla jsem chřipku a měla čas na psaní.

Řekněte random datum od dubna a dál. Tohoto roku a klidně i toho dalšího. (Je to k tomu překvapení „dárku“ který chystám)😅😘

Jinak jako vždy, snad se líbí a těšíte se na další díl😗🤗

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEحيث تعيش القصص. اكتشف الآن