Čipy

326 37 8
                                    

Kulky ze všech deset pistol vystřelili na Petera a.....

Peter uskočil. Jeho svázané ruce již nebyli. Podařilo se mu to rozvázat. Jeho oblek se rozložil z náramků a pokryl Peterovo tělo. Rukama odrážel kulky a většinou uskakoval na stranu. Střílel po nich pavičiny, každá druhá se aspoň přilepila na jednom z mužů. Ti se nakonec složili k zem, neschopní pohybu. „Nikdy vám ten project nedám, proto nemůžu zemřít“ hlesl Peter, než odešel ven, musel najít Hilla. 

Rozběhl se do libovolného směru, stále hi měnil. Peter vzdával svoje normální schopnosti, vystřelil pavučinu na strom. Vyhoupl se a skoro furt ho hledal jen z výšky občas i ze země.

Co dál má dělat? Kam by tak šel? Peterovi se vybavila věta, kterou mu řekl. Jasně, půjde po všech co jsou mu nejbližší. Hned vytočil v obleku Nedovo číslo. „Uživatel není dostupný, zanechte mu hlasovou schránku nebo počkejte chvíli“ ozval se ženský hlas. Skusil May. „Petere nemůžu, měl by si mít hodinu, ne? Měj se, pak mi to řekneš“ položila hovor.

„Nenene, někdo mne přeci nemůže ignorovat“ docházel mu čas. Byl jeden na několik chlapů, kteří ho znali už z dětsví, věděli za jakou nitku zatáhnout. „Poslední možnost, Stark“ hlesl do chůze.

Hned vytočil jeho číslo. „Mladej co je? Nemáš být ve škole?“ vybalil na něj Stark. Bez jakékoliv pozdravu. „Mám i nemám. Jde o Hilla. Chce všechny zabít, co jsou mi nejbližší a....“ Stark ho přerušil. „Nestraš, navíc ja jsem Iron-man, ubráním se. Věř mi“ položil hovor.

„Výborně, nikdo mu nebere telefon, teď nás dovede k tomu jeho kamarádovi, pak tetě a dostane nás i ke Starkovi“ šeptl Hill schovávající se za stromem.

Jak Hill předpokládal, vzal je přímo nechtěně za Nedem. To co však nevěděli, bylo vynalézavost Petera. Vždy byl v tomhle mazaný, tak že by to nikdo nepoznal. Stačil vytvořit čip, při každém pokusu zabít toho kdo ho má, vytvoří kolem té osoby ochraný štít. Jen se mu nepodařilo to rozšířit a udělat jich na celou třídu. Díky metači tento čip vystřelil na Neda.

Znova se odhoupl pryč. Tentokrát šel za tetou. Přes okno, tak aby ho nikdo neviděl, střelil na May čip. Scházel Stark. U toho nevěděl. Čip nepotřebuje a přitom jo?

V hlavě se mu zrodil šílený nápad, zase. Hned začal mířit ke Stark Toweru, Hill s poskoky pod ním běželi.

Vešel jiným vchodem než obvykle. Hned z kraje spustil alarm. Vyběhl schody. Stark seděl v křesle, v ruce svíral šálek kávy a kvůli leknutí ji na sebe vylil. Jen jak si všiml Peterovi přítomnosti, zamračil se na něj. Položil šálek na srůl a vzal si kapesník, pokus kávu utřít z bílé košile. „Jsou tady.....“ hlesl Peter. „Nestraš, ale jestli ano, pomůžu ti“ řekl Stark. Vzal na sebe triko, místo košile, a jeho oblek složený do náramku. Peter neváhal. Hned po Starkovi vystřelil čip, který se ještě zachytil o jeho triko, než na sebe vzal svůj oblek.

Teď začal boj. Pravý, jen musel Peter vědět co dělá. Ostatní byli v bezpečí, jen on ne. Každý ho teď mohl zabít. Čip i zabraňoval, aby mohl dotyčný útočit. Ten použil jen na Starka, u May a Neda, musel nechat obranu, aby se mohli ubránit, popřípadně.

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEKde žijí příběhy. Začni objevovat