Oheň

235 29 9
                                    

Stál na kraji hrany mrakodrapu. V jedné ruce držel project, spíš už pouze papírové plánky. V duhé svíral hořící pochodeň. Couval dozadu. Ohlédl se, jeho pata se dotýkala hrany okna, které bylo vysklené. Musel se zastavit.
Ístností se ozývali zvukybot, klapající o schody na schodišti. Běžela tam May, Happy, kteří pomáhali Tonymu.

„Dej mi ty plánky“ natáhl ruku přibližující se Hill. „Nikdy“ ucukl. Mírně se zakymácel. „Ale notak. Vždyť spadneš. Je lepší mi to dát“ další krok. Peter neměl kam couvat.

Byl v paati. Náramky si již nasadil. Hned jak otevřel oči po tom vbýichu po nicch sáhl. Plánky projectu se válely opodlá. Teď je držel v rzce.

„Nemáš kam couvat. Snažší je mi je dát“ ozval se opět Hill.

Jak ale vlastně mohl držet pochodeň? Byla vyrobená. Po výbuchu tam začalo mírně hořet. Klacky jako dekorace byly nazemi.  Peter jeden vzal a položil jeho konec do ohně.

Měl to na ibranu. Máchal s klacjem, který hořel před Hillem. Znova seu dělalo špatně. Další účinek látky. I protilátka teprve tsď azčala opět reagovat. Jeho kolena se klepala.

Peterova rovnováha byka nejistá. Klácel se a jen tak udržoval rovnkváhu. Lidé udělali hlouček pod mrakodrapem. Celou situaci matně matáčely. Snažili se.

Konečně se dveře rozrazily. Tony se postavil na nohy. „Nech ho být“ křikly všichni tři. To však Hilla rozesmálo. „Ale notak. Vždyť já chci ten project, plánkx toho prokectu. To Peter se brání a dělá si to i ostatním horší“ rozmáchl rukama. Peter pohled obrátil pod sebe. Díval se jak je vysoko. Na dav lidí, snažící se nwco zachytit.

„Fajn. Až dám signál, naráhneš madku“ šeptl k umělé inteligenci v obleku Peter. "Rozumím lane“ odpověděla. „Tak co. Dáš mi ten orojekt? Spíš ty plánky. Petere prosím neudělej hloupost“ po téhle větě se mu zamlžilo před ocima. Zas se viděl jako malého. Další jehk matna vzpomínka.

„Jsi silný Petere. Vím, že není fér aby si byl nadupovaný ochranou látlou, ale chápej nás s tatínekm“ odmlčela se. „Já vím mami. Co by kdyby se něci stalo“ usmál se. Hned ji objal kolem krku. „Petere dkbře mne poslouchej“ další její odmlčja. Peter kývl hlavou. „Jsi silný nebojácný kluk. Je normální se bát, mít strach, nebýt v nějakých okolnostech statečný. Ale pamatuj, nezdělej žádnou hloupost. Promysli si každý nápad, plán. Ať to nemá následek jak pro tebe i ostatní“ vtislal mu do vlasů letmý polibek.

Peter zatřásl hlavou. Pohled se mu zostřil. Nadechl se. „Nikdy ho nedostaneš, nikdo“ přiložil vyrobenlu pichodeň k plánům projectu. Odhodil klacek. Sledoval pálící se kusy plánů. „Né....“ vykřikl Hill. Chtěl po něm šmátnout, ale nečekal co dalšího Peter udělá.

Couvl. Jeho nohy, těl ose coitlo ve vzduchu. Padal vstříct rvrdé zemi. „Petere....!!!?“ vykřikli May, Happy, Tony. Pozdě, Peter padal dolů. Ulustil hořící papíry. Zavřel oči. „Já jsem Spider-man, Peter Parker“ zašrptal do větru. Umělá inteligence dala pokyn k zavření masky.

Vítám vás tady. Takže.... Zítra budu dělat nový trailer ke knize. K této knize. Nemůžu uvěřit. Tolik kapitol😱 a kolik jich ještě zbývá😱😇

Zítra vyjde jedna kapitola. Možná dvě, lae moc s tím nepočítejte. Kvůli tomu traileru😊😇😘

Ať se líbí a  ude líbit.

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now