Změnil si se

101 14 2
                                    

Díval se ji do očí, přímo jako kdyby se díval skrz ní. Její vzdechy, jak lapala po kapce kyslíku. Usmíval se až smál. „Nech ji být, zabij nejdřív mne" promluvil Tony. Peter se na něj otočil, stále nepouštěl MJ. „Ohhh, nenene.... Tebe až nakonec. Dáma má přednost" usmál se. „Budeš toho litovat, co to jen s tebou udělal" vykřikl. To zaujalo Peterovu pozornost.

MJ pustila a přešel pár kroky do strany k Tonymu. „Nic mi neudělal, pouze mne zbavil bolesti" sjel po cihlové zdi svými prsty, kde zanechal pár šrámů. „Petere....." hlesla udušeným hlasem MJ. „Změnil si se" pokračovala. „Tohle nejsi ty, věř mi" snažila se natáhnout k němu ruku, ale marně, síť jí v tom bránila. Peter zaťal ruce v pěsti, uhodil vedle její hlavy a naštvaně se křenil. „Mlč, nic nevíš" prskl.

Ze střechy budovi seskočila dívka, ve stejném věku jako MJ. „Drama mám moc ráda" pousmála se. „Kdo jsi" ponořil se di rozhovoru i Venom. „Já?... Inspirace pro Petera....tedy Black-spideyho" uklonila se před ním.

„Poslal tě Otto?" obořil se do dívky Peter. „Jistě, ale byla to má volba....ne. Tak jako u tebe nebo Venoma" zvedla ruce vzhůru na důkaz, že se zdává. „Kdo jsi?" zamračil se Venom. „Black cat, radši před nima nebudu říkat své jméno" ušklíbla se. „Ale notak.... Stejně to nikomu nepoví" naléhal Flash. „Kriminálník je po druhé obezřetný" nadzvedla Flashovi bradu ukazováčkem. „Tak už skonči tuhle šarádu Petere" založila si ruce na hrudi a pozorovala jak se pomalu a jistě plouží k těm dvoum.

Peter opět chytil MJ pod krkem, ale tentokrát vytáhl nůž. „Kdo má dostat ránu nožem a koho mám udusit?" zasmál se s otázkou v hlase. „Silný vždy dostane nožem a slabšího se udusí" přešla k nim blíž Black cat.

Jsem tu zas a s novým dárkem.

Příběh tedy zatím neukončím. Dávám mu takový měsíc. Sedmého února bych ho už ukončila👋

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEKde žijí příběhy. Začni objevovat