What's happend?

101 11 2
                                    

Peter seděl na gauči. Opřený o jeden boj, kde měl nejmíň modřin. Po těle měl obvazy či na některých místech pytel s ledem. „Až mne May uvidí, tak mne zabije“ povzdechl si. „Měl by jsi s tím něco dělat, Flash zasahuje až moc hluboko“ pohladila ho MJ po hlavě, kterou měl položenou v jejím klíně. „Já vím, ale po ton všem?“ zvedl k ní pohled. „Vždyť Stark je v pohodě a navíc i on by tě v tomhle stavu hnal zpátky domů“ zamračila se, ale potom mu do vlasů vlepila letmí polibek. „Dáš si něco?“ „Ani ne“ jeho pohled se zabodl do bílé stěny. Musí s tím něco udělat.

„Drž se“ zamávala mu při odchodu. Peter zmizel ve svém pokoji. Ani to, že May už dávno přišla a s ní i Happy na večeři, Petera nějak netrápilo. Po těch událostech se pořád vracel zpět k domu, kde bydlel se svými rodiči. Vše však byly pouhé sny. Nutnost, číst další spisy o lidech ze společnosti Parker Tower a i o pár jiných, dávalo v Peterovi nejistotu. Chtěl být připravený na všechny. Každou noc strávil tím, jak vymýšlel různé svoje obleky či metače a nebo i zbraně proti čemukoliv. Přišel si náhle tak zbytečný a přitom tak nutný a jediný kdo vše může zachránit.

Klepání na dveře se roznesly po jeho pokoji. „Petere pojď, je tu Happy na tu večeři jak jsem ti říkala“ s úsměvem vkročila dál May. „Pane bože, kdo ti to udělal?“ vyjekla May. „Nikdo jen další bitka, nic se neděje May“ snažil se ji uklidnit. Happy se musel také podívat co se děje. „Co se stalo?“ s údivem vešel, ale jen jak zahlédl Petera také se vyděsil. „Petere co se ti stalo?“  Peter vzdal nějaké vysvětlovaní a rovnou bouchl náramky o sebe, ty se rozložily po jeho těle do obleku. Vyskočil otevřeným oknem ven a už se někam houpal.

Snad se líbí, taková menší odpočinková kapitola. Chtěla bych už moc nezasahovat do nějaké velké akce, takže to bude spíš odpočinková část knihy až do konce😘

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz