Nepřestanu

669 51 7
                                    

Peter May vysvětlil, že všechna zranění má od jednoho pokusu u Starka. A že se o něj postaral.

O měsíc později:

Šel domů. Sledoval chodník a dvé pohybující se nohy, na kterých měl nové boty. V uších měl slzchátka. Mířil si to rovnou ze školy. Vše se vedlo skvěle, Flash dal na nějakou dobu pokoj. Vlastně úplně.

„Petere počkej" křikl někdo. Ale jak ho mohl slyšet přes hudbu a proud myšlenek? Nemohl. „Krucinál stůj. Debile. Losere už zastav" chytl ho za rameno a otočil k sobě čelem. „Co se děje Flashi?" podíval se na něj. Z uší si vyndal sluchátka a naplno ho poslouchal.

„Moc sis navykl, jak je svět super bez ran" odmlčel se. Teď ho nechápal. O čem to mluví? „Víš teď ti to chci připomenout" jen jak to dořekl mu jednu vrazil. „Co blbneš Flashi?" snažil se na něj podívat. Hmmmm.... Neteče krev? To je špatný" rána do obličeje a nohy. Další ránu samozřejmně zastavil.

„Dost Flashi. Co tě to popadlo?" to ho zarazilo. „Promiň, špatný den. Jdem na ten referát?" ukázal směrem rovně. Ať se to Peterovi líbilo či ne, musel mít ten referát s ním. Ano s Flashem Thomsonem.

Sedli si k jeho stolu. „Takže... S čím začnem" zeptal se Flash. „Emmm... Ty začni s tímhle a já zase s tímto" podal mu papíry. Na paíru se objevovala slova, psaná propiskou. Peter k tomu dokreslil oár pbrázků. Abych to uořesnila, je to refeát na fyziku. A ptáte se proč není s Nedem? Učitelka roztřiďovala dvojice.

„Už půjdu" omluvil se mu Flash. „Dobře. Já to pak dodělám" usmál se. Ten mu však hned zmizel. Rána do hlavy, a další. „Za co?" místo odpovědi doletěla další. Na zemi jeho pokoje se objevila Peterova krev. „Já se doprovodím sám" zasmál se Flash.

Několik ran do obličeje a pravé nohy. Prý to pro začátek stačí. Peter měl hlavu opřenou o ruce položené na jeho prostěradle. Z nosu mu tekla krev, kgerá končila na zemi a prostěradle společně s povlečením. Zasychala na jeho triku. „Áaaa proč?" zaklek, když dával triko do koše na špinavé oblečením.

Při Peterově snaze pozastavit krvácení z nosu, dopadlo neúspěšně. Stále mu tekla. K tomu mu začal zvonit mobil. „Nede co se děje?" zeptal se. „Potjal jsem Flashe. Vyhrožoval, že když se nenecháš zítra od něj zmlátit, tak zmlátí mne a MJ" tahle věta v Peterovi vypoutala válku, zlost. „Děkuji Nede. To jsem ti chtěl říct. Zmlátil mne" hlesl. „Musím jít, čau" Peterovi bylo jasný, že má rande. Flash ho naštval.

Tentokrát si to zařídí sám. Nesmí však dovolit, aby ublížil jeho kamarádům. To prostě nejde. Sice pozdějc si oblékl oblek a se zásobou kapesníků se vydal na průzkum města. Po každý půl hodině si to měnil.

Jak si to tak již mířil domů, zahlédl Flashe. Šel v dešti bez kapuce, tím pádem měl hned mokré vlasy. „Tak co?" řekl mu jakýsi neznámý chlápek. Ten hlas zněl Peterovi povědomně. „Jo zmlátil jsem ho pane. A zítra taky. Proč vlastně chcete jeho utrpení?" to Petera zaseklo. „To je tajné, ale až bude správný čas, řeknu ti to" ušklíbl se a podal Flashovi peníze.

Takže si někdo objednal puberťáka, zrovna Flashe, aby zmlátil Petera, každej den ke všemu? Ano to se stalo. Ten muž musel něco vědět.

Nebo ví, že je Spidrman. Teď byl v koncích, tolik otázek, nulová odpověď a ani jedna nebyla vyřešena. Peter zas mířil domů. Jeho smíšený pocit mu nedodával tu správnou atmosféru

Oprava a to velká. Třetí část za jeden den. Vydávám ji tedy v 11:27 ale vydala jsem ji. Těšte se na zítra, protože vyjde/ou další. Spokojená _hollandka_?

A opravdu v téhle knize budu pokračovat, jelikož druhý díl nechystám. Tak nečekejte nějaký brzký konec. Cca 569 slov. Snad jsi ráda Sara18999

Mějte se👋

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now