S hudbou ve hvězdách

131 11 2
                                    

Happy s Tonym odešli. May šla spát a oni se zas dívali na hvězdy.

„Je to tak nádherné, škoda, že přes velké množství osvětlení nwjsou všechny vidět“ povzdechal si MJ a poodešla od okna. „To jo“ přiložil na její ramena a záda jeho mikynu.

„Znám jedno místo za městem. Je tam louka, hvězdy tam jsou nádherně vidět“ usmál se. „Bylo by hezké se tam podívat. „Čteš mi myšlenky“ ukázal na sluchátka. „Ty myslíš na všechno“ zasmála se.

„Připravená vyzkoušet metače?“ usmál se. Mlčky kývla a přistoupila k oknu. Skočila. Vystřelila pavučinu a už se houpala. Vyhoupla se na iednu střechu a nechala, ať ji vítr čechrá vlasy. Peter k ní přiskočil. Vtiskl na tvář polibek a zas skočil. MJ se začervenala a taky se zhoupla dál. „Kde je to až“ podivila se, když ji táhl skoro přes celé město a pak se vracel. „Menší prohlídka“ odpověděl.

Zastavil až před jedním domem. Byl to zrovna jeho, jeho rodičů dům. „Wow, měl jsi pravdu“ usmála se. „Nejlepší je, že se nemusíme vracet“ ukázal na dům. „Je můj, tedy býval, do té doby než žili mí rodiče, ale stejně mi patří. Chci ti pak kdyžtak něco ukázat“ šeptl. „Neřekl a ani neukázal jsem to Starkovi, ty jediná to budeš vědět“ špitl k jejímu uchu.

Sedli si na kopec. Tráva se houpala mírně do větru. Seděli v ní a užívali si čerstvého vítru. Peter zapojil sluchátka a oba si je nasadili. Ale předem...

Ukazivali souhvězdí, někdy se dohadovali jaké to je, ale nakonec se shodli.

Teď poslouchali hudbu. Opřeni o záda toho druhého. MJ zavřela oči a užívala si to. Peter se otočil, tak aby na ji viděl. Byla nádherná.

Když skoro usínali, Peter vzal do náruče MJ a odnesl ji do vnitř domu.

Přihodil několik polínek do krbu a rozdělal oheň. Uvařil kakao a přisedl si k ní na gauč. „Je tady nádherně“ vzala si od něj hrnek. Upila trochu tekutiny a hlavu si opřela o jeho rameno. Jednou rukou ji objal kolem pasu a víc si ji na sebe namáčknul. Bylo tam zachvíli teplo. A oba, jen jak vypili kakao, co Peter udělal, usli.

Peter se ještě probral. Přiložil do krbu několik polínek a MJ odnesl do jeho pokoje. Přikryl ji dekou a sám si lehl. Objal ji kolem pasu a přitáhl blíž. MJ se otočila a halvu si položila na jeho hruď. Takhle usnuli a spali celou noc.

Ahojky. Tak jsem tu zas. Není moc dlouhá, ale taky je to osmá kapitola, kterou jsem napsala.

Jinak děkuji moc...

Jinak děkuji moc

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

I love you guys very much

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


I love you guys very much. Thank you. 4. místo ve vyhledávání pod slovem „stop“

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEKde žijí příběhy. Začni objevovat