Nepřítel?

101 10 0
                                    

Přemýšleli nad složením. MJ nejistě přešlapovala na místě. Proč tolik váhala? Nevěřila mu? Z myšlenek ji probudil až hlas Tonyho. „Měla by jsi si odpočinout.“ „Nemyslím si“ hlesla...

„MJ bude to nadlouho“ sklopil pohled Peter. „Ty na mne nemluv, nemáš mi co poroučet“ křikla. „Ale vždyť.... Nic jsem takovýho neřekl“ obořil se Peter. „Nech ji být, ona se uklidní“ zastavil ho Tony.

Běžela na střechu. Seskočila a pomocí pavučin se houpala kamsi. Její oblíbené místo, když Peter zmizel. Nejvyšsí budova až na Stark Tower.

Mezitím Peter s Tonym vymýšleli protilátku. „To nemá cenu, měl jsi pravdu, potřebujeme Flashovu krev či ten virus“ bouchl pěstí do stolu Tony. „Nemyslím si..... Teď už ne“ nadechl se a zhluboka vydechl. „Proč?“ nadzvddl jedno obočí. „Vzdát to než všechno zkusíš je na nic“ neuhnul pohledem od jeho pokusu. „Jen nám všem dáváš falešné naděje, že se můžeš udmzdravit Petere. To není dobře. Odcházím“ zdvihl ruce vzhůru a odešel z laborky.

Peter pořád snažící se něco vymyslet, bouchl do stolu, pak do zdi. Podíval se na své ruce. Žíly se mu měnili v černou barvu. Oči zalévali černou hmotou. „To nenene“ začala. Rychle vyhrabal mírně roztržené zmuchlané papíry. „Prosím“ položil je na desku stolu a jedním prstem po papíře jezdil jak četl. „Tady“ zajásal a do lektvaru přimíchal jednu z ingrediencí. Nic. Látka zůstávala světlá, neprůhledná.

„Ale notak“ rukama si odhrnul vlasy z čela. Přejel až ke zadní části krku a ruce svěsil podél těla. „Ale notak, ještě tyhle a já to přehlédnu“ zakroutil nad sebou hlavou.

MJ seděla na střeše a pozorovala hvězdy. Přemýšlela. Nevěřila mu. Už toho měla dost. Kdyby kdysi dávno čekala, možná by pak neřekla, že to vzdal. Ale řekl by ji jak to přijímá. Byla hrdinka, ale nechtěla být? Až moc jí to připomínalo Petera. A s ním nebude přeci navždy. Zjistila to až v té uličce. To se může stát kdykoliv. Ukápla ji slza a ona nohy složila nohy k sobě. Rukama si je přitiskla k tělu a jen tak sledovala okolí. Nejvíce oblohu.

Stark seděl na gauči. Přemýšlel co udělá, až sem Peter přijde s tím, že to nejde. Jak budou moct všichni žít, když se místní hrdina řeže, aby nedovolil viru ho ovládnout. A co když někoho zabije, jak to vysvětlí občanům. To by byla katastrofa. Nechtěl oznamovat, že je Spider-man nepřítel, ale co když bude muset?

Je to tu zas... Já a kapitola. Tak snad se líbí. Děkuji moc přes 3K přečtení. Wow lidi, já vás miluju. Jsem ráda, že tento příběh někoho zaujmul.😍😘😘💓❤💕👏👍🤘

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now