Večeře

234 23 6
                                    

Stmívalo se. Děti začaly chodit na koledu trick or treat a Peter seděl ve svém pokoji. Pozoroval tu osvětlenou možnou nádheru. Chyběl mu výhled na noční oblohu a hvězdy, které teď nemohl vidět. Před budovou zastavilo auto, až moc povědomé. Tony, Pepper a Happy museli přijet

S povzdechem došel do kuchyně. „Jsou tady“ šeptl k tetě. „Jakto, že nejsi oblečený?“ nadzvedla jedno obočí. „Emm...“ otočil se na patě a zmizel zpět do pokoje. S prokroucením očí začne se prohrabovat v šatníku a prádelníku. Vyndal černou košily, černé džíny a boty. Párkrát na sebe stříkl kolínskou. S letmím pohledem na odraz v zrcadle odešel do haly. Zrovna v čas se vynořil z pokoje. May již vítala hosty. „Ahoj“ prohlásil, aby byl zdvořilý. Přes ty roky, si zvykli se Petera na nic neptat.

„Emmm..." odkašlal si Tony. Všichni na něj přesunuli pohled. „Co škola?" zeptal se, bylo vidět, že si není zda tuto otázku smí položit. „Dobrý" otočil hlavu, tak, aby viděl na salát, pro který se natahoval. Na krku měl modřinu, byla až skoro přehlídnutelná. Tony zadržoval svou otázku na tu ránu. "Co hrdinství?" nahodil Peter otázku. TA zaskočila všechny. „Dobrý, ale je to frmol, buď rád, že to již neděláš" pokusil se Tony o úsměv. „Hmmm...." zabručel.

„Je vše v pořádku?" zeptal se. Konverzace u stolu skončila. Pohledy se přesunuli na ně. „Jo je" usmál se Peter. „Co se děje?!" bevěřil mu Tony. „Nic se neděje. Prostě nic" pokrčil rameny. Zachovával si chladnlu hlavu. „Vím, že se něco děje, tak nám to řekni!" zvíšil hlas.

Peterovi se hrnula do těla zlost. Proudila přes žíly až k mozku a oblbovala ho. „Ne nic se neděje. NECH MNE NAPOKOJI, všichni!?" poslední velmi zdůraznil. „Něco skrýváš, jen chci vědět co!" bouchl Stark do stolu. To Peter nevydržel. Odsunul se s židlí od stolu, pohled upřený na zem na své boty. Chvíli váhal, ale nakonec vstal. „May, bylo to dobré i dobrý nálad, ale Tony ho musle zníčit jako vždy. Omluvte mne" otočil se na patě a odcházazzel pryč. Ani se nrpokoušrl ho oslovit panem Starkem. Zabouchl za seblu dveře. Pi jeho tváři stékala slza.

Nechal ji. Přešel zpět k oknu. Začal sledovat tu nádheru, co byla. V halvě se mu honilo několik otázek, a že jich bylo hodně.

Proč to dělá?

Může být ještě Spider-man? Hrdina?

Co všechno má s jeho životem spojený starý dům kde kdysi dávno vyrůstal?

Co ovládá jeho myšlení, cítění, činy?

Co je vůbec zač?

Ty myšlenky v něm výřily dlouho. Cítil v srdci milióny rozbytých střepů od skla. Ale proč? Uslyšel klepání a i nálsedný hlas. „Petere? Prosín otevři" ozval se Stark. Peter zamkl dveře, nechtěl, aby tam někdo přišel. Neodpovídla, jen přemýšlel. Mlčel, jako kdyby nemlhl říct ani jedno slovo.

Ahoj. Odpověď na mou oředešlou otázku zní takto. 2.9. 2019 jsem vydala první kapitolu tohoto příběhu. Jen díky vám a vaší podpoře, jsem se dostala di tohot čísla počtu kapitol. Moc děkuji. Mám ještě jednu otázku, docela zásadní a důležitou. Pls každý odpověď, cokoliv chce.

1) Pidvodník- Od samého začatku Peterovi nikdo nevěří, nazývají ho podvodníkem. Když se stabe jedna věc, že ho kousne pavouk a vše se změní, začne to být o život. Nakonec se mu jeho sen splní, dostane stáž u Tonyho Starka, který hi najde. Ale jak vše dobré nabralo dobrý směr rychle, tak i rychle klesne. Proč svět vidí pravdu za podvod a lež? Jak se z tohi Peter vymotá? Zůstane někdo kdo mu bude věřit? Kdo mu uvěří? Kdo zůstane na jeho lodi?

2) This is Gotham Peter- Okay, musela jsem to udělat. Spider-man v Gothamu. Hlavní nepřítel, policie a Jerome neboli Joker.

Peter se třídou jedou do Gothamu na výlet. Spíše tím městem jen projíždí. Zastaví je utíkající Jerome z Arkhamu. Začne střílet a spousfu žáků poraní, Peter, však hraje mrtvého, aby mohl Jeroma zastavit. Vše se bude odehrávat v Gothamu a zasahovat do Queens. Tony nezemřel atd... Prostě „spojení" Marvel a DC😅

3) I Don't Wanna Go- Peterovi vzpomínky na Tonyho než se rozplynul. Tonyho vzpomínky na to než se Peter proměnil v prach. Oba žijí najednou v jiné lince světů. Jako kdyby nic z toho co si pamatují nebylo a neexistovalo. Ale Tonyho netrápí jen Peter, ale i nepřítel. Přivede Petera zpět, setkají se? Bude vše jako dřív či jinak nebo to zůstane tak jak to začalo?

4) Part of Iron-man in Me- Tony se promněnil v prach. Peter musí se smrtí Tonyho Starka žít. Několik let mu trvá než zjistí, že Stark žije, přežívá v něm. Celou situaci mění nový útok na Thanose. Peter však zjišťuje, že to, aby Tonyho přivedl zpět, mudí zemřít. Jak vše skončí?

5) I am..... Spider-man- Pojďme se podívat do jiného odvětví. Peter má šanci ukázat co doopravdy umí, ale jeden jeho úraz ho odsune od superhrdinských činností. Víc se dá dohromady s Mj, ale to všechno musí překazit nový padouch. Peter není zrovna dvakrát ve formě a ani v pořádku. Tony Stark se mu snažáí pomoct, ale když to Peter odmítne, nechá ho být. V tu ránu se vše začne hroutit a Peter se nachází v problémové situaci, plných rozhodnutích a dalších věcí. Jednou něco dokázal, ale co teď? Je doopravdy dobrám hrdinou. Je vůbec ještě srdcem, duší a myslí náš dobrý soused Spidey? Dokáže být ještě Spider-menem? Kdo je?

6) Zda mám pokračovat v mých vydaných story

A)- I'm Stark

B)- For The Next Tony Stark I Trust U

C)- I'm Weak

Mimo otázaka. Ještě jendou děkuji za to povzbuzení v tomto příběhu. Ráda bych tu vypsa pár účtů, ale vy všichni si to zasloužíte, takže prostě všem fanouškům tohoto story děkuji a velký potlesk.👏👏👍👊 Držme spolu😊😘😍 I love you so much guys💖❤💋💚

Chtěla bych být spisovatelka tak snad na to mám😅 Co myslíte?

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now