Virus

163 16 2
                                    

Chtěl se zvednout. MJ mu v tom, ale branila. Byla za tím, že by se neměl namáhat. „MJ, prosím..... Flash byl divný, sama to víš. Musím to zjistit" už ho zase srazila k zemi za ramena. „Ne Petere. Jsi slabý a....." zarazila se. Flash se opíral o zíďku a pobaveně je sledoval. „Ach ne Petere" zkusil napodobyt MJin hlas. „Co tady děláš Flashi" tentokrát se zvedl. „Co asi. Jdi předet vzkaz" ušklíbnul se. „Od koho" zamračil se Peter. „Od tvého známého..... Octavia" zasmál se a zpoza kabátu vyndal průhlednou skleničku. V ní se něco hýbalo, bylo to do černé barvy. „Užijte si to" hodil sklenici na zem, ta se roztříštila a podivná hmota se řítila na ty dva. „To snad není možný" křikl a z mikyny vyndal testovací skládací sklenku. Hned s ní přikryl hmotu. „Neříkej mi, že dtále něco takového nosíš s sebou" podivila se. „Jo nosím. Když jsem si tehdy pročítal složku Otta, našel jsem pár jeho výzkumů a tak se pro jistotu vybavil" mikl rameny. „Musím to vzít ke Starkovi, ale tebe tu samotnou nemůžu nechat" otočil se. Tentokrát pevně svírající sklenku s hmotou u vnitř. „Stejně půjdu domů, nic se mi nestane" dala mu pusu a sama se vydala domů.

To co nikdo netušil byl Flash, který je pozoroval ze střechy. V ruce svíral baňku. Malou, kde byl jed. Aspoň to tak říkal Otto. „Když ji to nezabije hned, tak časem ano."

Netušící Peter a druhém plánu Oktavia, šel ke Starkovi. Tam mu hmotu vyložil. „Měl by si jít domů. Nevypadáš nejlíp. A k tomu jsi hrozně unavený" otočil se na něho. „No a? Musím zjistit co to je. Oktavius něco chystá a tohle je varování" ohradil se Peter. „Petere, kdyžtak zítra" vyprovosil ho z laborky, kterou měl Tony ve Stark Toweru. „Zítra nemůžu, ale pozítří?" podíval se, ač nerad to vyslovil. Tony souhlasil a Peter se ocitl venku. Zapojil se do hloučku lidí, chodící se a tam. Čekal, nevěděl na co, ale čekal, že to nebylo vše.

MJ nevědomky o tom, že ji Flash sleduje, odemikala dveře. „Ahoj" šeptl ji u ucha a pích ji do žíli jed. Když se, ale otočila, nikdo tam nebyl. Štípnutí bylo jak od hmyzu a proto si z toho nic nedělala. Když přišla domů, svalila se na postel. Byla tak slabá, unavená. Oči se jí začali klížít. Nevydržela ani minutu, je mít otevřené. Hned usnula.

Motala se jí hlava, ikdyž spala, měla pocit, že se točí.

Flash, který odcházel se ušklíbl. Nikdo nevěděl, že ho našel Otto a vpíchl mu černou hmotu. Kterou nazval Venom. Oči se Flashovi zalyly černě, ale hned se objevily tak jak jsou.

Teď stál Peter ve velkém chaosu. Nebojoval jen proti Oktaviusovi, ale také proti Flashovi, který Ottu poslouchal na slovo. A teď měl na krku MJ, která v sobě měla jed, který ji měl za každou minutu zabít.

Ahojky. Tak vydávám dnes dvě. Až moc mne to chytlo. Zase. A ano tento příběh mi bude chybět, jen kdyby toho času bylo víc. Kdyby teď mělo být třeba prvního listopadu, ale není to tak. Čas teče jako voda.

No snad se líbí. A zas někdy. Musím teď psát ten Adventní kalendář. Předepsat si kapitoly. Aspoň do takového desátého prosince.

No po 16. prosinci bych se měla zas ozvat, s dalšími třemi kapitolemi.

Hezký večer💋

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now