6

97 14 0
                                    

„Petere.....“ klepala s jeho tělem. Stále nic. I ostatní se sklonili nad Petera. May došla pro vodu a polila ho. Pořád nic. „Musíme zavolat záchranku a....“ Tony položil May ruku na rameno. „Teď ne, musíme to ještě zkusit“ pokusil se o úsměv, který se mu pravem nedařil.

Situace byla zlá. Hodně zlá.

Venku pomalu přestávalo sněžit. Poslední sněhové vločky dopadaly na chodníky, ulice, domy, střechy a se některé zatoulaly do oken domů.

Všichni odnesli Petera do jeho pokoje, kde ho položili na postel. MJ, seděla u Petera a čelo mu utírala studeným hadříkem. Ostarní v kuchyni řešili, co by tak mohlo Peterovi být. „Žádnou ránu neměl“ opřela si čelo do dlaní. „Já vím, ale třeba nebyla ani vidět“ utěšoval May Happy. „Mzže to být nějaká nemoc, co my víme“ pokrčil rameny a sám si sedl na židli. „Moc tomu ani May nepomáháš Tony“ obořila se do něj Pepper. „Já vím, ale musím znát všechny fakty“ sundal si brýle, které položil před sebe a protřel si kořen nosu.

Peter mírně pootevřel oči, jen na malou škvírku hned je zase zavřel. „S povzdechem stala od Petera a s hadříkem spolu s kýblem vody, došla do koupelny, napustit čerstvou vodu. Namočila při tom hadřík, ze kterého následně vymáčkla vodu. Dlaně opřela o okraj umyvadla a zahleděla se na svůj odraz v zrcadle. „Peter, musíš se probrat.... Prosím“ ukápla ji jedna slza, která ihned stekla po umyvadle dolů.

Zniva se mu ozvala bolest, byla horší, tentokrát proudila do celého jeho těla. Vyletěl do sedu. Oči se mu zalily černotou a na jeho krku vystupovaly černé žíly. Vstal. Ihned si oblékl jeho oblek a vyskočil z okna. Začal se houpat. Za město, až k menšímu lesu. Tam doskočil na zem a sundal si masku. Na jeho tváři se nacházel úšklebek.

MJ se vrátila z koupelny, jen jak si všimla, že tam Peter není. Upustila kbelík s vodou i hadřík, který dřímala v ruce. Vběhla k ostatním. Jejich pohledy ze země se přesměrovali na ni. „Ppp...et...er z...zmi...ze....llll“ koktala. May doběhla k ni a vtáhla jo do náruče. Teď to bylo jasné. Něco není v pořádku. Tony musel s ostatními ho najít. Nebyl v nejleoším stavu, aby se někomu postavil. Mohl kdekoliv spadnout.

Hi.... Je tu další, tak snad se líbí

No vydím to buď na dnešek či zítřek, že bych vydala další. Mne to bude tak chybět psát tento příběh, píše se hrozně moc hezky.


Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now