Terrible Dream

1K 80 4
                                    

Nůž v hrudi. A on z posledních slov dýchal. "Petere, musíš ho zastavit, musíš!!!" rozhléhal se hlas. "Ne! Pane Starku, budete v pořádku" brečel. Slzy se mu kutáleli po tváři. "Ne Petere. Tohle už nebude lepší ani horší" s tím naposled vydechl. Nezvládné tělo Tonyho Starka, leželo na studené podlaze v patře jedné budovi. Peter se rozbrečel na novo. Proč se to muselo stát? Proč zrovna on?

Zhluboka se nadechl a nasadil masku. Rozběhl se chodbou dopředu. Zahl na schodiště a vyběhl až na střechu. Tam stál. Lovec, co ho přelstil.

"Vidím, že si se rozhodl dobře. K čemu je stráž, když ti nevěří?" zasmál se Karven. Co má teď dělat? "On mi věřil a ty jsi ho zabil" ukázal na něj. "Hochu, myslel jsem, že se rozhodneš správně. Ale jak chceš" vytasil nůž, který hodil. Peter spadl na zem. Nůž v hrudi, jako Stark.  Ubíral se pomalu jeho konec.

A pak....

Nůž zmizel a vše se propadalo. Pod jeho nahama zůstala černá podlaha a on padal dolů. Jeho oblek se roztrhal a on měl své normální oblečení. Vše se začalo hmotnit do školy. Byl v úzké uličce kde byli skříňky.

Rozhlížel se kolem.  Uvoděl Starka. "Pane Starku, nevíte co se děje?" optal se a přešel k němu blíž. "Ale jo vím. Jsi nula a ubožák. Losere" řekl a Peter se zarazil. "Jste v pořádku?" znova se ho optal.

"Ano jsem" Stark se změnil na dalšího padpucha. Mysteria. "Co se tady děje?!!!" křičel Peter. Další pád do neznáma. Vítej v....." hlas se odmlčel. "Tohle je šílenství. Je to jen sen!!" křikl do ticha Peter a zavřel oči.

Probudil se na louce. Přesně na tamté. Zvedl se a zahlédl brečícího Starka. "Pane Starku?" ptal se znova. Byl zmatený. Ale tohle bylo jako skutečnost. Přešel blíže a zahlédl své tělo bezeznámky života. Nůž v břiše. "Proč jsi mne musel opustit. Petre proč?" začlo to být divný. "Ale já jsem tady. Pane...." jeho ruce byli průhledné. Určitě ho nrviděl. Ale on myslel, že je naživu?

Spocený Peter vyletěl do sedu. Co to mělo znamenat? Cítil snad vinu? Sám nevěděl. Jeho spocené ruce se mu klepali. Postavil se na nohy. Ucítil prudkou bolest do všech stran jeho těla. Obtížným krokem se dobelhal do kuchyně. Do skleničky napustil vodu. A napil se z ní.

Někdo zaklepal na dveře. Peter se zamračil a šel otevřít. Když je otevřel, stál tam pan Stark. Než stačil mluvit, ozvala se rána. "Zachraň nás, ji, všechny, mne, sebe, přežij, umři...."vydechl Stark a odešel. Venku se střílelo. Peter kulhavým krokem došel do pokoje. Převlékl se a jako Spiderman se objevil venku. Všichni leželi v louži krve a kulky od pistole měli v halvě. Ležel tam Happy, May, Stark, Pepper, Ned, MJ, Flash...... Všichni.

Peter lapal po dechu. Za jeho zády se objevil kdosi. "Jen ty jsi mi zbyl. Ale teď je tvůj konec. Konečně Spiderman padne!!" šeptl. Pistole u spánku hlavy, v Petrovi nahánělu hrůzu. Zhluboka se nadechl a čekal na bolest. Uslyšel prudkou ránu a bolest. Skácel se na zem. Kolem něj se objevila kaluž krve. Vrah se k němu sklonil a sebral mu masku. "Peter Parker, konečně padl...." zasmál se. Peter slyšel Flashův hlas. Ale jak to, že ho slyšel? Peter byl méně při smyslech, ale zkuste si zabít pavouka. Po chvíli však i jeho mysl vypla a on byl dočista mrtvý. Vedle Tonyho Stakra leželo jeho nezvládné tělo.

Jeho oči se rychlostí blesku otevřeli. Ležel na zemi. Musel tedy spadnout z postele. Žil a vše venku taky. Petr zakroutil hlavou, aby vyhnal ten zlý sen. Ani né zlý, ale příšerný. Vyhoupl se na postel a lehl si na záda. Bolest se snažil nevnímat. Jeho oči se přesunuli na budík na nočním stolku. 8:20. Peter vyletěl z postel, div se nezabil. Ve skříni vyštrachal nějaké oblečení, pár věcí hodil do tašky a pomalu se vydal do školy. Snažil se pospíchat, ale jeho tělo to nedovolovalo.

Viděl naštvaného učitele, první pozdní příchod. V hlavě se mu odehrávalo peklo.....

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now