Musíš se vrátiti

81 13 15
                                    

S hrnkem teplého čaje pozoroval ulice. Pavučinu v rohu okna, které si všiml před chvílí, dával větší pozornost. Jeho zlámané tělo, né doopravdy, ale pouze jeho rány. Řezal se. Hrnek položil na parapet a odešel do koupelny. U zrcadla ležel malý nožík. Malý kuchyňský, který si Peter vzal od May. Chvíli sledoval jeho ostří. Bylo čisté, viděl mírný svůj odraz, rozmazaně.

Doprostřed nože, kde se nacházelo ostří ukápla Oeterova slza. Chytlo ho u srdce. Volnou rukou se chytil za místo. Žily mu znova černaly. Vzal nůž a řízl se do ruky. Čisté ostří nože bylo rázem od červené normální a černé krve.

Spustil vodu, umyl nůž a svou ruku si zavázal. Bílé obvazy bohužel nasákly obojetnou krví. Přes obvázané místo dal rukáv svetru.

Zrovna se houpala ulicí, tam stál hotel, kde se momentálně nacházel i Peter. Uviděla položený hrnek s horkým čajem na parapeti. Zavolala, nikdo se ji neozval. Proto do ruky vzala šálek a společně s ním vešla oknem dovnitř. Dveře od koupelny zvrzali.

Už si připravovala řeč co řekne dotyčnému, tedy pokud by ji nezarazil člověk kdo právě vyšel. „Petere panebože“ vrhla se mu kolem krku. „Auu..... MJ?“ zašeptal di jejích vlasů, objal ji a víc nasál její vůni. „Co se děje?“ nakrčila obočí. „Nic jen mne bolí ruka. „Ukaž mi to“ razným důrazným hlasem řekla. „Proč?“ podívala se na jeho pořezané tělo. „Kvůli tomu viru“ posmutněl. „Tohle mne drží zpět, abych nebyl jako před tím“ sklopil pohled.

Prstem mu nadzvedla bradu do její úrovně. Přisála se na jeho rty. „Chyběl jsi mi“ špitla. „I ty mne, neměl jsem to dělat. To co jsem ti řekl“ přitáhl si ji zpět do objetí. Hrnek mezitím položil na stolek.

Oči se oboum zalyli slzami. „Musíš se vrátit. Prosím. Stark možná na něco přišel. Jen ty však znáš svoje i chovaní viru. Prosím za zkoušku nic nedáš“ odtáhla se. „Protože jestli ne, tak odcházím. „MJ já, promiň....já.....“ „To mi stačí, odcházím. Snad uvidíš svou chybu“ vyskočila pryč. Přiběhl k oknu „Ale já bych ti zkusil“ zašeptal do pouhého větru.

Jsem tu. Tak uvidíme jak to budu zvládat každý den vydat kapitolu. Tuhle věnuju jenmojeStory úžasná holčina. Rozhodně sledujte tak zas příště😘😎

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now