Co tam je?

533 49 8
                                    

Odemkl hlavní dveře do bytu. Poticbu přešel do kuchyně jde stála naštvaná May. „Kde si byl. Měla jsem strach“ promluvila. „Se Starkem“ zalhal. Z jejího pohledu bylo poznat, že mu nevěří. „Tak jo. Unesl mne ten chlap co zabil mé rodiče“ sedl si na židli. „To jsem nevěděla“ objala ho. „Chtěl ten jejich project“ zamyslel se. „Neřekl ti proč?“ další otázka. Zakroutil v záporu hlavou. „Půjdu si lehnout“ odešel tedy do pokoje.

Ze skříně si vyndal oblek, který na sebe oblíkl. Do ruky vzal mobil a vytočil Nedovo číslo. „Čau. Vyzvednu tě, abychom se sešli ve Stark Tower. Něco mne napadlo“ oznámil mu.

„Né. Já tam dojdu“ „v žádným případě. Jasný?“ Peter byl v tuhle dobu tvrdohlavý. „Fajn“ rozlozčil se s ním.

Peter hned vyndal project jeho rodičů, který měl schovaný ve starých věcech. Nikdo by to tam snad ani nehledal. Bylo to tak na očích. Otevřel okno a vyskočil ven. Kolem pasu si díky pavučině přilepil project.

Houpal se po budovách, dokud nebyl u Nedova okna. Zaťukal na něj a čekal než mu ho otevře. Jen jak Ned otevřel okno, Peter ho popadl a chytl tak aby mu nespadl.

Teď měl cíl Stark Tower. Skočil na střechu. Neda pustil a došel ke schodišti.

Mířil si to rovnou do jeho pracovny. Ale tam jaksi Tony nebyl. „Fajn. Nede zůstaň tu a pohlídej ten project“ podal mu ho, sámcse vydal najít Starka. „Pane Starku?“ zaklepal mu na rameno. Ten se lekl a chtěl na něj začít řvát, než si uvědomil kdo to je. „Petere co tu děláš?“ zeptal se ho. „Donesl jsem ten project. Musíme zjistit co to bylo tak důležitý“ odpověděl mu a vydal se ke schodišti. Tony mířil hned za ním.

Konečně se objevili u Neda. „Takže?“ optal se Stark. „Můžeš?“ zeptal se Petera Ned, jen jak viděl jeho třesoucí ruce. „Jo jasně“ otevřel ho.

Peter si přikryl rukou pusu. Po tvářích se mu začali kutálet slzy. „Nenenenene, to nemůže být pravda“ odstoupil. Zády narazil do zdi a sjel po ni až na zem. „Co tam je?“ zeptali se oba dva najednou. „Dejte mi chvilku než se vzpamatuji“ řekl Peter. Oba k němu došli a objali. „Ať tam je cokoliv mi stojíme u tebe“ zašeptal Tony. Peter jen kývl hlavou. Cítil jakoby mu někdo zasadil do srdce dýku. Hrozný pocit.

Tak, nevím co dál napsat a jsem unavená, takže další díl bide zítra a žádnou vyjímku dnes neudělám. Bohužel😔 Tak snad jste s tímhle spokojeni, co mne napadlo jako unavenou. Omlouvám se za překlepy. 😊😘

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now