Black-spidey

120 11 0
                                    

Peter mezitím došel do základny. „Můj pane, kdy mám zaútočit?“ zeptal se. „Jen vydrž... Přijde tvůj čas“ dál sleodval Venoma proti Starkovi.

„Nikdy mne neporazíš, věř mi“ vystřelil další paprsek Tony na Venoma. „Ale notak, uznej, že jsi slabší než já“ zasmál se Flash.

„Měla bych mu jít pomoct“ řekla MJ, když vykoukla z okna v Peterovim pokoji. „Sám to nezvládne, běž“ položila ji ruku na rameno Pepper. „My tu mezitím budeme čekat a přemýšlet kam by mohl Peter jít“ usmála se May a už obě dvě pozorovali jak MJ skáče z okna a pavučinami se zachytává o stěny budov. „Pane Starku. Jdu vám pomoct“ zachytila dvě pavučiny o Venomovu jednu ruku a táhla ji do zadu, tak aby se mohl Stark vyhnout. „Musíme ho porazit, poslouchá Octavia“ křikl Stark.

MJ kývla hlavou. Boj netrval příliš dlouho. MJ Venom odhodil pryč, přímo na kámen, do kterého narazila zády. Teď byl na řadě Tony. Nemohl udělat ani jeden útok, či krok. Venom ho chytil a lepkavou hmotou, ze které je složen ho i MJ přilepil k jedné rozpadlé budově u města. Nemohli se vymotat. Ubývalo jim sil.

„Teď.... Jdi tam a zabij svou minulost. Tu bolest. Je zabij“ zasmál se a Peter již odešel. Černými pavučinami se houpal přes město až k místu, kde se nacházel Venom, MJ a Stark. „Peter?“ vykřikla radostně MJ, jen jak zahkédla  jeho ve vzduchu. „Konečně se vrátil“ usmál se Stark.

Peter doskočil stále elegantně na zem. Sundal si černou masku a došel ke dvoum zajatcím. „Nejsem váš zachránce. Od teď jsem Black-spidey“ zasmál se a MJ chytil pod krkem.

Holla.... Jsem tu zas, nebojte píšu už další kapitolu.

Úplně jsem za ty měsíce nepsaní, zapomněla jak mne tato kniha baví psát a jak se tak dobře píše😍

Takže jsem ráda i toho, že se vám líbí....

Ještě jednou.... Název nezměním. Vím, že je docela děsivý co zrivna vyjadřuje. Ale v příštích pár dílech, uvidíte takový menší pohled šikany. Napsala jsem to proto, že Petera šikabuje Flash. Ale vždy se vše může obrátit. A ve světě hrdinů, může i šikanovat padouch. Nemusí to být zrovna šikana jako šikana. Ale rozhodně se není čeho bát... Snažím se to ukončit nějak dobře, ale nic neslibuji.

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now