Stop!!

1.1K 90 9
                                    

Peter vůbec nespal. Celé tělo ho bolelo. Ráno, když mu zvonil budík, s těžkostí vstal. Dokulhal se do koupelny. Kde se koukl na sebe do zrcadla. Jeho tělo bylo, celá modřina, rána, pohmoždina. Celý unavený se připravil. Vešel do kuchyně a vzal si svou svačinu. Ani nesnídal. Rovnou se vydal do školy. Cestou zahlédl Flashe jak si projel ve svém autě a jemu se pouze vysmál. Šikanoval ho dost dlouho.

Kdyby se to dalo shrnout znali se od třetí třídy. Tam ho začal šikanovat. Sice byli spolu už od první, ale nemluvili spolu.

Peter došel do školy a začal hledat Neda. Jeho rány na obličeji, nešli přehlédnout. Než však našel Neda, našel místo něho Flashe.

„Čau losere" ozval se. Peter se obrátil na patě a vydal se na druhou stranu. Tak tolik nechtěl dostat několikátou nakládačku. „Hele stůj" zastavil ho. V jeho očích se zableskl hněv. Peter zavřel oči a čekal na ránu. Ta však nikdy nepřišla. „Flashi nech ho být!!" ozval se Ned spolu s MJ v jednohlase. S otravným výrazem Petera pustil a odešel.

„Jsi v pohodě?" zeptala se starostlivě. „Jo jsem. To je fakt v poho... Aaaa...." křikl a chytil se za nohu. Ta ho bolela nejvíc. „Měl bys to někomu říct a..." přerušil Neda. „Ne. Nikomu to neřeknu. Prostě to nejde. Tohle mám od někud jinud" ukázal na nohu. Všichni se rozešli ke třídě, tedy Peter kulhal.

Hned k předposlední hodině musela učitelka vyvolat Petera. Ten s neohrabaností se vyškrábal z lavice a kulhavým krokem došel až k tabuli.

„Petere, měl jsi mi říct, že máš něco s nohou" řekla učitelka, když viděla skoro stojícího Petera. „To je v pořádku" zalhal a začal řešit úlohu. Naštěsí to měl správně.

Škola samozřejmě za chvilku skončila. Všichni se zase řítili pryč. Až na Flashe. Ten hledal Petra a Peter chtěl být už doma. Ned zase hledal Petra, aby ho mohl zachránit.

Všichni se míjeli. Tedy Flash Petera našel. „Neutečeš mi. Je ti to jasný?!" zněl naštvaně. Hněv v jeho očích neustával. „Flashi, dnes mne nech, prosím" Peter začal couvat, ale narazil do zdi. Toho Flash využil. Aniž by mu odpověděl ho kopl do břicha. Další letěla nejdřív do zraněné nohy a pak do zdravé. Pravá ruka to taky odnesla. A pak pěstí do obličeje. Peter se zhroutil a Flash ho několikrát kopl do břicha a zad. „To by bylo vyřízení účtů. Zítra dostaneš druhé kolo, ubožáku" odkráčel si pryč.

Kluk s oříškovýma očima se dobelhal ke vchodu. Viděl už jen domov. Nechtěl ani na misi. Tedy spíš na pomáhání ostatním. Dnes ne. To on potřeboval pomoc. „Tady jsi" křikl Ned. Chytil Petra v čas, než se skácel k zemi. Nedokázal rozeznat rány ze včerejška a z dneška. Vše se mu promíchalo. Byl tak zmatený. Proč se nebránil, neřekne to? Učiteli, tetě, Starkovi?

V jedné ulici se rozloučil s Nedem a pokračoval domů sám. Oblek měl na sobě a tak když zahlédl několik policejních aut, která houkala. Musel se za nima vydat. Musel ukázat všem, že má navíc.

Houpal se na svých pavučinách, nad auty. Konečně zahlédl ukradené auto. Tedy dodávku s penězi. Díky své síle, hbitosti, dodávku zastavil. Jednoho, řidiče chytil, ale spolupachatel utekl. Policii nechal to ostatní a začal ho pronásledovat. Díky tomu, že se mohl houpat na svých pavučinách, ho noha nebolela.

Doběhl  na odlehlou louku, kde se zastavil i lupič. Otočil se k superhrdinovi čelem a vytáhl nůž. Peter se snažil všem jeho tahům, uhnout a k tomu mu dát, aby toho nechal.

Peter kopl lupiče do břicha a udeřil do nohy. Jenže potomhle, to jeho noha nevydržela a on se skácel na zem. Oba dva vstávali pomalu. Byli u sebe blízko. A lupič vrazil nůž Spider-manovi do břicha. Peter se už nezvedl. Naposled vystřelil sledovacího pavouka a skácel se na zem.

Opraveno

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now