To ne

459 38 10
                                    

Rukou si protřel svoje ospalé oči. Byla sobota a tím pádem nebyla škola. „Ahoj“ řekl ospalým hlas své tetě. „Ahoj. Udělám ti snídani“ usmála se a došla do kuchyně. Peter si mezitím sedl na gauč. Zapl zprávy. „Hlásíme, že Hill utekl z vězení. Jeho komplicové jsou s ním. Včera večer došlo k útoku na vězení a policajty. Hill, který byl údajně odsouzen za vraždu vědců Parker teď běhá na svobodě" oznámila v televizi reportérka. „To ne. Ach jo. Proč?“ zaklel Peter a radši televizi vypnul.

May mu donesla jídlo, posadila se vedle něj, do rukou vzala svůj šálek kafe. „Co budeš dnes dělat?“ nadzvedla jedno obočí. „Emmm... Ani nevím. Mám se stavit za panem Starkem. Něco vyrábíme, takže tak. Mám tam být tak za dvě hodiny" podíval se na hodiny. „Tak to jo“

Do ruky vzal baťoh a naházel tam potřebné věci. I project. Vzal na sebe mikynu, kapuci si přetáhl přes hlavu. Ještě si zabalil oblek a vyšel z domu.

Zamířil opačným směrem, než je Stark Tower. Mířil totiž za Nedem.

Zazvonil na zvonek a čekal. „Čau Petere“ ozval se Ned. „Čau. Jdeš?“ ukázal na dveře. Ned se trochu víc vyklonil z okna u svého pokoje. „Promiň, ale nemůžu. Znáš mámu“ zasmál se. „Jasně, chápu. Měj se“ rozloučil se s ním 

Radši přidal do kroku. Chtěl být co nejdřív u pana Starka. Konečně se před ním tyčila obrovská budova. Vešel dovnitř a sjel do Tonyho pracovny. „Dobrý den pane Starku“ pozdravil ho. „Slyšel jste ty zprávy?“ hned na něj vybalil tuhle novinu. „Promiň mladej, ale ne. Co se stalo?“ kouknul se konečně na něj. „Hill utekl. Musíme vyrobit ty obleky. Dřív než se mne pokusí zabít“ vyhrkl. „Chápu. Dáme se do práce“ zavelel a udělal prostor na stole.

Peter si sedl na židli a začali se o tom bavit.

Muž co sledoval Peter, odešel od středu města. Zamířil k Hillovi, který se ukrýval v lese. „Má ho. Zaútičíme podle plánu, tak aby to nečekal“ usmál se. „Dobrá“ ušklíbl se Hill a v hlavě se mu odehrávali myšlenky na to až se zase setká s Peterem.

Slibovaná druhá kapitola je zde. Zítra vyjde další, možná dvě či tři. Ještě uvidím. A a o zase se ptám.

Mám udělat to RPG či DOTS? Na marvel filmy, neboli Avengeres/hrdiny?

Jaký další příběh mám oživit a vydávat kapitoly jako u tohohle? Nepočítá se What? Avengers. To vydávám když mne něco napadne či něco najdu..

Pište mi to prosím do komentářů. Všichni, pokud je to možný😊

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now