Spiderman vs Venom

111 12 0
                                    

Člověk si může nalhávat vše, ale není nic těžké než bojovat proti, skoro sami sobě. Peter proti Flashovi, známá písnička? Ale Spiderman proti Venomovi? To už je jiná. Vir obsahuje částečně mimozemskou látku, ale také Peterovu alias Spidermanovu krev.

Peter ležel na haldách rozbité budovi. Venom držel jeho krk a svou lepkavou černou hmotovou pavučinou slepil Peterovi ruce. Pomalu a jistě tlačil a náš hrdina se dusil. Síly vypotřeboval při boji. Teď neměl už šanci. Nemohl ani vstát, měl pocit zlomeného tělo a vybité energie. Oči se mu klížely k sobě. Zavíral je a už přidušeně dýchal. Věděl, teprve teď, že na to nemá. Smířil se svou smrtí, byl stále oslabený. V uších se mu rozeznělo bzučení a pískání.

„Tohle je tvůj poslední dech“ zasmál se Venom. Hlava zmizela a obejvila se Flashova. „Už neožiješ, měl jsi zůstat na naší straně. Teď jsi jen pouhá nula, slišíš Losere?“ vrazil mu jednu. A více přitlačil. Peter začal kašlat. Udělal potřebný kop, tak aby ho Flash pustil a on se nahnul k boku. Vykašlal krev, kterou si hřbetem ruky setřel z úst.

Jeho oblek byl poníčený, roztrhaný a nic skoro nefungovalo. Jen jeho metače se stále drželi při životě. „A já se nikdy nevzdám, radši umřu než zradím“ vystřelil jednu pavučinu na Venoma a druhou na držící stěnu domu, tak aby měl čeho se chytit. 

Jeden prudký pohyb od jeho nepřítele a hrdina ho táhl k zemi. Kdyby se jen jeho síly nepřetrhly tak jako pavučina. Spadl na zem. Nadechl se a vyskočil nahoru, musel Venoma zmást, protože mu přistál na zádech. Chytil hmotu do dvou rukou a začal tahat, chtěl Falshe osvobodit od té látky, ale marně. Venom se jen vztekal. Máchal kolem sebe, snažil se ho ze sebe shodit.

Teď tu slovo marně mohlo zaznít tolikrát, ale přesný výraz je, ten, že se to nepovedlo.

Jednou rukou a pak i druhou se povedlo Flashovi chytit Petera. Jednou ho chytil za ruku a druhou za krk. Jedním švihnutím před sebe, smetl Spidermana ze svých zad. Nohu si položil na jeho hruď a nahnul se k němu tak, aby ho mohl zase dále škrtit.

To už Tony g obleku letěl směr k nim. MJ za ním běžela po střechách  a někdy se houpala. Tony srazil venoma z Petera. To vydalo zvuk, když se oblek Starka dotkl několika kousků železných trubek na zemi. Zvuk Venomovi vadil. Peter vyndal z kapsy protilátku v injekční stříkačce a píchl ji krčícímu Venomovi do pravého ramene. Pak, za doby kdy ještě nemohl se pohnout. S pomocí Starka a MJ servali látku z kluka v Peterově věku jménem Flash. Stark ju dal do nádoby.

Peterovi se zamotala hlava. Znova začal zvracet krev. Jen jak přestal a utřel si ústa. Se pokusil o úsměv. Jenže pak padl na zem, v omdlení se bouchl do hlavy a jen tak tam ležel.

Snad se opět líbila tato kapitla. Děkuji moc za přes 4K přečtení a 191 sledujících😍

Zase příště😘😇🤗

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now