Neumírej

721 51 7
                                    

Nervózně pemřešlapoval v místnosti. Jeho spocené ruce, hrudník, čelo. Přístroje nedokázaly zlepšit Peterův stav. „Neumírej. Prosím Petere" hlesl. Modlil se za ti každou minutou i sekundou. Ikdyž moc nedoufal.

Ocitl se ve zvláštní místnosti. Na,sobě měl zranění. Jeho nohy se však nedotýkali země. „Kde to jsem?" zeptal se,do ticha místnosti. „Zkouška. Distaň se odtuď a žiješ. Nebo tu zůstaneš a zemřeš" ozval se hlas ozvěny.

Peter se rozeběhl kupředu. Míjel jen prázdnotu a nicotu. Ikdyž se pohyboval během, mohlo se zdát, že stál na místě. Běžel, ale stále nic. Jeho složené tělo do klubíčka se vznášelo v nicotě. Slzy stékaly po jeho tváři a kapaly kamsi do hlubin prázdnoty tmavé se světle modrou.

Stark si sedl na židli a sledoval přístroje.

„Né" křikl Petr do ticha.

Peterovi se zvedla hruď. Tony si protřel oči. „Ne, to se mi ken zdálo. Ach Petere, kluku...." odmlčel,se. Další záplava slz.

„Pane Starku?" zeptal se do ticha. I přesto, že se Peter nacházel kdesi v nicotě, slyšel to co se děje v reálném světě. „Přeci se musí dát odsuď nějak dostat" řekl a začal se rozhlížet.

Usnul. Stark spal do doby, kdy ho vzbudilo pískání přístrojů. Naprosto hlásili konec. „Ne, to nemůže být pravda" vyletěl do stoje. „Pane, je mi líto, ale Peter už vůbec nedýchal, ani přístroje by ho nedokázali udržet tak dlouho. Proto jsem to vypla" oznámila mu umělá inteligence. „Dobře Friday" hlesl a svoje čelo zabořil do Peterovi ruky.

Peter se zas rozběhl. Celou tou cestou nu začaly lítat vzpomínky. Vzpomínal jak se poprvé setkali. Peter byl malý, měl na hlavě Ironmanovu masku a snil o tom, že bude jednou zachraňovat svět jako on. Nebo když kvůli válce s ním a kapitánem ho vyhledal. Dal mu novej život. Dal mu možnost být hrdinou, lepším než on. Či jak mu tvrdil to co viděl, ale on mu nevěřil, sebral mu oblek. A nakonec mu nabídl místo u Avengers, které odmítl. Či ten školní výlet v New Yorku jak mu zachránil život. Když se dostali do vesmíru, Stark ho jmenoval Avengerem. Pak ten krátký boj mezi Thanosem. Když se proměnil v prach i to šťastné setkání (dejme tomu, že Tony nelusknul). Návrat do školy.

Vše se mu honilo hlavou. Najednou začal vidět kolem sebe světlo. Viděl východ. Byl skoro u něj. „Já se odsuď dostanu. Vždy budu bojovat za to co musím" křikl než vešel do světla.
Vypnuté přístroje byli kolem lůžka s Peterem. Tony brečel, jeho slzy dopadali na prostěradlo či na Peterovu dlaň.

Tělo jakoby se zvedlo. Vystřelil do sedu. Stark se lekl a odskočil metr od něj. „Pane Starku" zvedl se a doběhl k němu. Hned ho objal a Stark nazpět.

Tak tady bych to ukončila. Jinak 444 slov.

Opustil nás Karel Gott, což je smutný. Ale teď by to měla zlepšit tato dobrá zpráva. Peter není mrtvý a tenhle příběh nekončí Sara18999

Slibovaná kapitola je tady _hollandka_ udělala jsem rekord, že jsem napsala dvě hned po sobě😅😊😎

Snad se budou líbit i další a tahle se líbí. Ikdyž vím, že odpovíte ano

No a pár dalších účtů😅

TheKristineX
SraChristophov
udtvjr
Kira_Parker123
Coolpig55555
LifeForTheMomemt1
ItsPeterParker-
nikca93
blackwitch_9

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें