Obava

860 61 59
                                    

Peter odcházel do školy. Nevěděl jak se to celý zorganizuje, ale doufal, že Flash přestane. Vešel do třídy, v poslední lavici seděl Ned. Hodina začala a Peter nikoho nevnímal. Doufal, že to vyjde, nechtěl s ničím končit až na tu šikanu.

Hodiny ubíhaly rychle i pomalu. Jak pro koho. Ozval se školní zvonek, všichni vycházeli ze třídy. Peter však šel k východu. „Kam jdeš?“ ozval se Ned. „Ven“ poklesl mu obličej. Najednou už nedoufal. Nebo nevěřil Starkovi. Flash však, téže mířil k východu z budovi.

„Čau nulo“ ozval se za Petrovími zády. Ned, který šel za nima, přešel blíž. „Nech ho být“ ozval se. „Ccc. Já budu pracovat pro Starka. Ne tady Peter“ odsekl ho Flash. „Co?“ vykulil oči Ned. Peter pouze kývl halvou.

Před školní budovou zaparkovalo černé auto. Z něj vystoupil Tony.

„Flashi?“ křikl na kluky. „Ano pane?“ seběhl schody až k němu. Peter s Nedem je pozorovali. „Můžem?“ ukázal na dveře. „Tak zítra losere!!“ křikl na Petera. To se však Stark naštval. Svíral ruce v pěst. Snažil se ovládat, ale nechtěl vést tohohle kluka. Nechtěl pokazit plán. Ale nešlo to.

Peter začal mít větší obavy než kdy dřív. Věděl, že pan Stark zachvíli vybochne vzteky. Ned běžel za Starkem pro podpis.

„Mohl by jste se mi podepsat?“ mavál před jeho obličejem s kusem papíru. V druhé ruce svíral tužku. „Ale jistě“ uklidnil se. Falsh vystoupil. „Kam jdeš?“ šeptl Peter. „Nějak moc mne probodáváš pohledem“ zamračil se. „Ne to ne" bránio se Peter. Taková blbost. Proč?.. Ozval se zvuk plesknutí. Peterovi přiletila facka. Na jrho levé tváři se objevil  obtisk Flashovi ruky. „Co to má být?“ přistoupil k nim Stark.

Obavy narůstali. Plán se trhal. Teď oba věděli, že je konec. Musí zakročit. Teď nebo někdy jindy!....

Moc jsem sem nepsala. Tyhle podkapitolový věci. Omlouvám se, lae nic mne nenapadlo. A chtěla jsem si to nechat na další kapitolu.

No nic. Mám tu nabídku pro vás marveláci.

Chtěla bych vytvořit skupinu, určenou na knihy o různých marvel hrdinech. Samozřejmně i o Spidermanovi. Tedy asi především. Ale zahrnují se tam prostě všichni. I nový atd.... Marvel skupina😅

Sice už v jedný jsem, jednu jsem vytvořila, ale není to jen o marvel. Takže tak....

....Kdo se přidá?

Pls aspoň někdo. Dva, tři, čtyři lidi? Může i víc. Pište kamarádům, kdo by se toho zůčastnil.

Sara18999?

Můj mess:

veronika.vojtova.790

Stop Bullying Me/Please   KOREKCEKde žijí příběhy. Začni objevovat