Ne, Petere, ne.....!!

341 36 9
                                    

Čekali, Peterovi se zvedal i snižoval tep. Z vedlejší střechy vystřelila na ně Hill menší raketu. Oba to povalilo. Tonyho ochránil štít, ale Peter to dostal nejvíc.

Těžce se vyhrabal z napadaného stropu a stěn. „Jsi v pořádku?" zeptal se ho Stark. Hill už chystal další. Peter si sundal masku a odhodil ji nazem. „Co to děláš?“ křikl za ním Stark. „To co musím“ zanračil se.

Dál pokračoval v chůzi přes trosky zřícených stěn a stropu. Na úplným konci se zastavil. Prudký vítr mu cuchal vlasy. Vystřelil pavučinu přímo na raketu. Sesunul ji k zemi. Ta padala dolů na občany Queensu. Peter vytvořil velkou pavučinu, kam se tato zbraň zahákla.

Díky pavučině se dohoupl na protější budovu. Hill jen tak stál a dával rozkazy, mezitím pomalu a nenápadně couval pro tajnou zbraň.

„Zničte ho!“ křikl a ukázal prstem na Petera. Peter bojoval se všemi, a skoro každého z poskoků Hilla, schodil k raketě. Chtěl se přesvědčit, zda se té zbraně nedotknou, když zareagovaly jeho smysli. Trhl hlavou, v čas chytil Hillovu ruku s jakousi injekcí. Tlačil ji od sebe, ale Hill měl víc síly než on. Peter měl tolik zranění a Hill byl zdravý.

Tony sledoval celou situaci, už mu chtěl pomoct, když se ozval hlas z čipu. „Peter vám zablokoval možnost boje, nemůžete nic dělat“ řekl umělý hlas. „Cože? Friday zjisti o co jde“ přikázal Tony. „Peter vám dal čip ochrany. Zablokoval možný boj pro jeho záchranu. Čip má skrytou idenfikaci a není pane vidět, nenajdu ho. Nebo to bude spíš trvat dlouho“ ozvala se Friday. „Začni s hledáním“ mezitím nečinně sledoval celou rvačku.

Peterovi se podařilo od sebe odstrčit Hilla i s injekcí. „Mne nezastavíš“ řekl do větru, který to donesl až k Peterovi. Zamračil se. Každý Hillův pokus mu dát tu látku, byl nevydařený.

Docházeli mu síly, několik řezných ran do nohou a rukou. Taky na hrudi a zádech. Modřiny skoro po celém těle. A pak to přišlo. Hill zaútočil a než Peter zareagoval, jehla injekce se dotkla jeho krční žíly. Celý obsah byl napuštět do jeho žíly. Peter padl na zem. Naposledy viděl, jak ho Hill bere a háže na druhou stranu. Vše však viděl rozmazaně.

„Ne, Petere, ne...... Proč jsi ti udělal!!“ křičel Tony. Tohle nemůže být pravda, prostě nemůže.

Tak tu je další kapča. Snad nemyslíte na konec😅

Protože není😊😁


Stop Bullying Me/Please   KOREKCEWhere stories live. Discover now