12.

5.7K 466 23
                                    

Írtam egy sms-t anyának, hogy jöjjön el értem a stúdióhoz, mert egyszerűen még a metróig eljutni is életveszélyes lenne. Tegnap este elkezdett szakadni az eső és azóta meg sem állt, sőt, még villámok és égrengések is társultak a barátságtalan időjáráshoz. Párszor megzavartak minket a bombákra hasonlító hangok, így sokkal lassabban haladtunk, mint azt elterveztük. Mindenek felett, jobb volt a hangulat, teljesen érezhető a leszállt nyugodtság most, hogy beszéltem Zaynnel. Amikor lehuppantam a kanapéra és magamhoz vettem egy üveg vizet, felhoztam a számunkra kényes témát. Elővettem a lapot, majd az asztal közepére tettem, hogy mind el tudják olvasni a szöveget.

-Arra gondoltam, hogy kipróbálhatnánk valami újat...Valami ilyet - mutattam zavartan a papírra. Darren közelebb lépett és jobban szemügyre vette az irományt. Eközben Liam és Edward felháborodva estek nekem.

-Megbeszéltük, Louis! - morgott Ed, nyíltan kimutatva a nemtetszését. A véleményét Liam is osztotta, értetlenül fordult szembe velem.

-Nem írunk üres szavakat olyan dolgokról, amikről nem is tudunk igazán.

-Csakhogy ezek egyáltalán nem üres szavak, Liam - szólt közbe Zayn, mire meglepődve kaptam rá a tekintetem. Elmosolyodott jelezve, hogy mellettem áll.

-Lemaradtunk valamiről? Időközben egymásba szerettetek? - vonta össze a szemöldökét Edward. Z-vel egyszerre röhögtünk fel és vártuk, hogy a két jómadár is csatlakozzon, azonban úgy tűnt, ők nagyon is komolyan gondolták ezt a kérdést.

-Louist behálózták - sóhajtotta Zayn. Nem hallottam semmiféle neheztelést a hangjában, így egyetlen bizalmasomként közelebb csúsztam hozzá.

-Valójában, Z hálózott be!- legyintettem egyet észrevéve, hogy végre a két fiú is engedékenyen felnevetett.

-Szerintem ez jó ötlet - szólalt meg Darren, még mindig a lapot tartva a kezében. Reménnyel telve felnéztem rá, mire folytatta: -Valamilyen szinten látszik, hogy nem csak menetelsz előre, mindent felborítva magad körül. Igényes munka, szerzünk hozzá zenét és feldobjuk a rajongóknak. Aztán majd eldől, hogy mit szólnak hozzá.

-Szóval mi is írhatunk az ágyunkkal való kapcsolatunkról? - lengette meg a kezét a levegőben Liam. Darren jót szórakozva rajtunk megveregette a vállam, majd magunkra hagyott minket.

---

Elküldöm érted a limuzinomat -Én

Louis, neked nincs is limuzinod>< -Harry

De szerzek egyet gyorsan.:p -Én

Sofőrrel?:o -Harry

Nem, magától fog odagurulni eléd. -_-" -Én

Ne légy szemtelen. -Harry

Nem vagyok az. Nekem kettő is van!:p -Én

Mi?- Harry

Szemem -Én

Ez nagyon gyenge volt... -Harry

Ne szólj le!:((( -Én

Szólj inkább a viharnak, hogy álljon le.:(( -Harry

Lehet, ha rászólok, belém ereszt egy villámot!:OO -Én

Túléled.. -Harry

HAROOOOOOLD!>< -Én

Megkérem Niallt, hogy vigyen el. -Harry

Hova?:O -Én

Hozzád..-_-" -Harry

Ne légy szemtelen. -Én

Süketnéma {Larry Stylinson}Where stories live. Discover now